Detaylı Ultrason hakkında

Seninki kac haftalık

Devlet hastanesini pek bilmiyorumda özel hastanesi genelde her ay çagiriyor

16.haftadayız​:blue_heart::baby:t2:

Ne guzel işte bol bol görüyosun sende :heart_eyes:

Yaaa erkek mi :blue_heart:

Evet cok sukur​:smiling_face_with_three_hearts: cinsiyeti ney peki sizinkinin

İkimiz aynıyız o zaman benimde 16haftalık kız bekliyorum bende bugun ogrendim :smiling_face_with_three_hearts:

Evet erkek bebis gelicek hayirlisiyla hareketli bir bebise benziyor​:smile:

Dogum ne zaman sizin benimki 21 haziran

Sağlıklı olsunlar da yeter :heart_eyes:

1 Beğeni

Aynen öylee hayirlisiyla insallah​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::pray:

19hazıran görünüyo benimde hayırlısı artık

Yakınmışız allah yardimcimiz olsun bakalım hangi bebis önce gelirse​:baby:t2:

Aynen baya yakın gunlerimiz kızlar daha erken gelir diyolar ama artık ne zaman gelmek isterlerse bakalım :cherry_blossom::heart_eyes:

1 Beğeni

Aynen hayirlisi bakalım​:heart:

1 Beğeni

Detaylı ultrason 22.haftada yapılıyor 1 kez oluyo yaklaşık 1 saat sürüyo bebeğin iç organlarını falan kontrol ediyolar , hamilelik boyunca her ay olan rutin kontrol standart bebek boy kilo ölçümü vs yapılıyor aylık olanlarda. detaylı için randevu almanız gerekli perinatoloji veya radyoloji bakıyo genelde detaylı ultrasona. Olmayan yerlerde bazı kadın doğum uzmanlarıda yapıyor

Ben özel klinkten 1 ay önce randevu almıştım buralarda randevular hemen bitiyor

Selammm,bir daha ki kontrolüme bebeğim 24 haftalık olacak detaylı ultrason vakti geçmiş mi olur,yoksa yaparlar mı kızlar?

1 Beğeni

Hanımlar ayrıntılı ultrason nasıl oluyor giren var mı Dr asistanı dedi ki gelmeden önce ön randevu alıcaksın daha snra ultrason gidiceksin bildirmeden gitme dedi ben anlamadım​:blush:

Detaylı ultrason da bebeğin iç organları incelenir. Bu ultrason 1 saat kadar sürebilir. Bu yüzden önceden randevu almanı istemiştir. Detaylı ultrason 20- 24 haftalarda yapılabilir.