Detaylı Ultrason hakkında

Merhaba ayrintili ultrasyon nasil oluyor acaba cektirdikten sonra sonuc gosteriliyor mu ilceden ile gidicem cektirmek icin

1 Beğeni

Doktorunuz ultrasonla bebeğin tüm herşeyine bakıyor zaten. Sonuç falan almıyorsunuz :blush:

1 Beğeni

Kizlar 20. Haftada detayli ultrason yaptirmak onemli mi? Doktorum kontrolden oonce detayli ultrason istedi

1 Beğeni

Yaptır bence herhangi bi zararı yok zaten detaylının

Detaylı ultrason önemli evet bebeğin herşeyine bakılıyor.Önceden bir sorun olursa da tedavi olunuyor.siz de yaptırın çok önemli hem bebişi de görürsünüz renkli​:blush:

Teşekkürler

20-24 haftalar arasında yapılıyor zaten. Önemli elbette. Bebeğin tüm organlarına tek tek bakılıyor, bir sorun olup olmadığı hakkında detaylı inceleme yapılıyor

PARLAKLIK VS VAR DENİLEN ANNELER NE YAPTırdınız

Hangi hastane burasi

Arkadaslar ayrintili ultrasona girip girmemek konusunda cok kararsizim. Siz girdiniz mi gerek var mi sizce girmeye. 3 lu tarama testim temiz cikti ama bilemedim

Ben gireceğim canım hatta 3lüye gerek yok ama detaylı ultrasona girin diyor doktorlar.

Diyorlar ki girsende bebekte sıkınti olsa napacaksin aldircak misin sanki. Yani diyelim ki allah korusun sikinti var cozuluyor mu anne karninda

Tıp ilerledi imkanımız varken tabii ki baktırmalıyız.Ben de 2’li ve 3’lü testi yaptırmayıp sadece detaylı usg yaptırcam diğerleri riski fazla gösteriyor diye.Ne ile karşılaşacağımızı bilmemiz gerekiyor.Ona göre yönlendiriyorlar zaten

Bir de şöyle düşün bebeğindeki bütün organları detaylı şekilde göreceksin.Senin tarama testlerin temiz çıkmış zaten sadece bebeğini daha net görmek için bile gidebilirsin sonuçta bir sorun görünmüyor şükür :innocent:

Evet bende sirf bebegimi görmek icin heves ediyorum ama girme gerek yok diyenler yuzunden canim istemiyor. aslinda bi sikinti cikacagini sanmiyorum insallah da :smiling_face_with_three_hearts:

Testler çok risk çıkartıyor mesela ama seninki şükür temiz çıkmış o yüzden ultrasonda da her şey yolundadır.Senin kararın tabi ama ben yaptırcam bebeğimi çok merak ediyorum :face_holding_back_tears:hem de her şeyini görebiliyor doktor ona göre belki tedavi veriyor vitamin öneriyor doktorunla konuş yaptır derse yaptır bence zaten bebeğe bi zararı yok

1 Beğeni

Devlette yapiliyormu doktormu yönlendiriyor biz özellikle soyluyormuyuz

Kendi doktorunuza söylüyorsunuz.O da sizi bir pernitanolojiye yönlendiriyor.Özelde daha rahat.Devlette sıra bulmak zordur ama araştırmalar da yapıyor.Pernitaloji doktorları bakabiliyor sadece

Teşekkür ederim​:blush:

Ben geçen gün yaptırdım çok şükür bebeğim çok iyi​:nazar_amulet: benim serviks boyum da kısalık varmış onu öğrendim canım

1 Beğeni