Dedikodu Sohbet Kanalı Kapandı

Haklısın cansu ne güzel sohbet ediyoruz ne istiyorsunuz anlamıyorum

1 Beğeni

Neler olmus neler :thinking:

Bu mesela örneğin

Ayy bir girdim neler neler olmuş ya ne güzel sohbet ediyoduk oda mı gitti anlamadım beynım yandı şuan imdat yani

Bu bunlarin hepsi saayiliyor açiklamaya gerek yokki siz açık yazdiniz bence :smiling_face_with_three_hearts:

Sohbet kanallarının kapanmasina inanın çok üzüldüm.Bende göremeyince herhalde güncelleme var diyordum.Megersem tamamen kapatılmış.Sohbet kanalları çok ama çok iyiydi.Anlik yazisip dertlesebiliyorduk.Adminimiz bizim için uygulumayi daha kullanışlı daha bilgili hale getirmeye çalışıyor ve gerçekten süper yapıyor ama biz bayanlar bunların kıymetini bilmiyoruz.İnsallah ilerleyen zamanlarda sayın adminim tekrardan açar sohbet kanallarıni.:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

3 Beğeni

Bende çok üzüldüm bazı arkadaşların yüzünden bütün sohbet kanalları kapandı harelde ya üzüldüm admin bizler için uğraşıyor ama kıymet bilinmiyor :smirk::sob::sob::sob:

2 Beğeni

Hiç ummadığım kişilerden ummadığım tepkiler aldım. Şu saate kadar da sessiz kalmayı tercih ettim çünkü sindirmeye çalıştım. Şuna da ufak bir açıklık getirip konuyu kendimce sonlandırmak istiyorum. Admin bizi moderatör olarak atadı çünkü uygulamanın huzurunun, bilgi vericiliğinin korunması gerekiyor. Moderatör demek topluluğun huzurunu korumak, huzuru bozanları da uyarmaktır. Uygulamanın olması gerektiği şekilde ilerlemesini sağlamaktır. Admin bizi yetkinlendirdiyse bizim de uyarma, uzaklaştırma, engelleme gibi yetkilerimiz vardır. Bizim de söylediklerimiz dikkate alınmak zorundadır. Bu bakımdan da ben ve moderatör arkadaşlarım için hiç kimse ‘Sen kimsin’ gibi söylemlerde bulunmasın bir daha lütfen, çok üzülürüz. Ayrıca şuna da değinmek istiyorum ki benim de şahsıma söylenen çok ağır cümleler oldu, çok üzüldüm. Burda uyarı vermek demek tehdit etmek ya da adminin gözüne girmek değildir. 2 ay sonra tam 1 yıl olacak ben burda olalı ve birçok kişiyi de uyarmışımdır, hepsi de olumlu karşılamıştır şimdiye kadar. Çünkü görevim bu benim. Kimseye şahsi olarak bir saygısızlık yapmadım, yapmam da. Benim seviyem bellidir. Bugünkü yaşanan tatsızlıkta birine karşı ne adminin ne de benim bir saygısız yaklaşımım olmuştur. Lütfen herkes uygulamanın kurallarını iyice okuyarak ve idrak ederek kullanmaya devam etsin. Teşekkür ederim :pray:

12 Beğeni

Bazıları yüzündense onlar atildi uygulamadan sizler rahat rahat kanal kurup devam edebilirsiniz hala yanliş imalar var ama nedense bir tek belirli kişilerin söyledikleri kaziliyor dillere

Bende daha fazla uzatmak istemiyorum herkese hayirli saglikli doğumlar dileim

1 Beğeni

Ve lütfen rica ederim admin ve yöneticileri dişinda kimse bana yorum yazmasin ben olayı farklı yere çekmek istemiyorum bakın altını ciziyorum bir hatam olursa bu yazdiklarima da sadece admin ve meditörleri yazssin bana kimse onun dişinda iyi kötü yorum yapmasin

Gonullu bi sekilde millette yardim ediyorsun. Zaten zor gunler gecirdin hamileligin son donemlerinde ama yine de hic bir zaman Kimsenin gonlunu kirmadin. Bebegimi dogurdum kenara cekiliyim Demedin yardim ettin herzaman bos cevirmedin. Birak ta okadar hakkin olsun. Keza admin de oyle. Pes yani gercekten. Bos ver ablacigim uzulme herkes kendi Kalbinin ekmegini yer. Ben sizi alkisliyiyorum​:clap::clap::clap:

5 Beğeni

Yasadigimiz olaylar çok saçma geliyorr ve uygulamaya artık eskisi gibi rahat giremiyorum zor bir şekilde giriyorumm bazilarinin resmi bile çıkmıyor bu şekil de neden oluyor bilmiyorum ama soğutuyor uygulamadan insanı bu tür şeyler

3 Beğeni

Teşekkür ederim abla, eksik olma :heart:

2 Beğeni

İnternet hızı ile alakalı olabilir, yoksa başka bir durum olmamalı

3 Beğeni

Nedemek ablacigim iyiki varsiniz

2 Beğeni

@Aygul :smiling_face_with_tear:çox pis oldum

2 Beğeni

Bende resimler görünüyor canım. Bu tür olumsuz şeyler insanı soğutabilir, çok haklısın ama biz de bunu önlemek için buradayız :wink:

İçin rahat olsun :blush:

3 Beğeni

Mən dəə:face_exhaling::grimacing:

1 Beğeni

@Nergiz13 Onsuz bura olmasa sıxılırdım gel öyrəşdə indi​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni