Dedikodu Sohbet Kanalı Kapandı

Merhaba kızlar, Dedikodu sohbet kanalı kapatıldı. Artık ben dahil hiç kimse o kanalı artık göremez, yazamaz. Bazı arkadaşlarımız atıldığını düşünüyor ama öyle değil. Kimse atılmadı. Sadece kanalı kapattım. Atılan bir kullanıcı foruma giriş dahi yapamaz. Diğer Doğum moral motivasyon Azerice ve Fısıltı :speech_balloon: kanallrı hala açık. Bir yanlış anlama olduğu için açıklama gereği hissettim. Hepinizi seviyoırum. @trust_level_2

7 Beğeni

Ben uygulamanın sahibi ve geliştiricisi olarak burada sizinle etkileşim halinde olmayı tercih ediyorum. Diğer uygulamalarda bunu göremezsiniz. Uygulamanın özelliklerini sizin geri dönüşlerinize göre daha iyi bir deneyim sağlamak için ön planda tutuyorum. Yeri geliyor günlük bebişten gelen bildirimlerini sizin isteklerinize göre gönderiyorum. Sohbet kanalı kapatıldığında çoğu kişi atıldığını düşünüp, işi gelir konusuna getirdi Bu beni çok üzdü gerçekten.

Forumun belirli kuralları var. Ve herkes bu kurallara uymak zorundadır. Yoksa burası çöplükten başka bir yere benzemez. Bu kati kurallar kullanıcıları korumak için var. Kullanım şartlarına bakarsanız anlarsınız.

Kullanım şartlarına göre her türlü ticari faaliyet yasak, kullanıcıları başka platformlara çekmek yasak. Whatsapp grupları oluşturmak için kullanıcıların numarasını istemek yasak. Grup kurup orada konuşmak istemişler. Forumdaki sohbette zaten grup oluşturup konuşabiliyorsunuz. Kendiniz de sohbet grupları oluşturabilirsiniz. Bunda bir kısıtlama yok. Ama hala yok illa Whatsapp grubu kuracağız diyorsanız kendi uygulamanızı yapar orada istediğiniz grubu oluşturup konuşabilisiniz.

12 Beğeni

Ben eşimden biliyorum onlara çok saçma sapan dava konuları gelebiliyor tamamen tarafsız olarak bildiğim birkaç şeyi yazmak istiyorum müsadenizle birini incitmek değil amacım af buyurun. Özellikle bir toplumu kapsayan uygulamalarda yasalar ön plana alınmak zorunda alınmaz ise hem uygulama kullanıcı hem de yapımcısı derecesi artmakla birlikte cezalar alabiliyorlar. Özür dilerim günümüzde hiçbir kimseys güven olmuyor babanın oğluna eşin eşe dostun dosta bile bu tür sohbet durumlarında maalesef iyi niyetli olunsa da kötü sonuçlar olabiliyor mesela örnek veriyorum a kişisi olsun bir de b ve c kişisi olsun D uygulamasında sohbete başladılar arkadaş oldular vs ardından daha rahat sohbet edilen veyahut telefon ile numara iletişimi sağlayan bir bağlantıya geçtiler a kişisi iyi niyetli görünse de belli başlı suçlara karıştı telefonu dinlendi veyahut farklı durumlar yaşadı günümüzde olmaz mı tabiki oluyor D uygulamasından b ve c kişilerinin numarasını aldı farklı uygulamaya girildi vs polis ve savcılık a kisine sorustuma başlattı a kişisi de b ve c kisileri ile çok aktif konuşuyor ve uygulama değiştirilmiş bir ya da iki tane b ve c kişisine bir kumpas kuruyor numaralar a kisidinde var zaten bir suç işliyor işte benim numaram şu …bana buradan ulaşın bu numarayla irtibatta olun Deyip aslinda a ve c kişisinin numarasını ve sohbet alanını paylastoriyor sonuç olarak a suçlusunun yanında b ve c kişisi de yanıyor ustleik b ve c kişisi kendini savunurken d uygulamasinda konuşuyorduk ordan arkadaş olduk bizim ilgimiz yok dediğinde D uygulamasına buna nasıl müsade edersin diye ayrı ceza ve soruşturma yasa ihlali için ayrı işte suç ortaklığı için ayrı bilinçli rıza ve gönüllülük için ayrı ve uygulama içinde uygulama paylaşıp diğer uygulamanın izni olmadan onun hanesine adına da leke atılmasından ayrı sorustuma ceza ve yasak getiriliyor sonuç olarak d uygulaması a b ve c kisileri de toplu bir sıkıntı yaşıyor canlar sıkılıyor demem o ki şu devirde kimseye güven yok herkes ne olursa olsun bilemeyiz bir bakmisiz alakamız olmayan yerlerdeyiz bu mümkün sert kurallar gerekirse can sıkan ikazlar kontrollü tartışmalar yapılmalı ki kimse sıkıntı ve zarar görmesin

7 Beğeni

Admin hanım daha iyi hizmet vermek için çok çabaladığı halde neden böyle üzülüyor. yapmayın arkadaşlar admin hanım sayesinde çok güzel arkadaşlar edindik haftamıza uyumlu hamileler ile tanıştıysak bu yine Admin hanımın sayesinde oldu. Ne öneriler sunduysak hepsini yapmak için çabaladı. Hangi uygulamada yönetici ile annında iletişim kurulabiliyor. Moral motivasyon bulmak ve rahatlamak için geldiğimiz yerde birbirimizi üzmeyelim

10 Beğeni

Sabrına hayran kaldım @admin bunca eleştiriye her defasında aynı incelikle aynı sabırla cevap vermek ne hoş ben bu kadar sabırlı olabilir miydim bilmiyorum ama şunu bilin olumsuzdan cok olumlu düşünenler var bu uygulama ve seninle ilgili :revolving_hearts:

Hamilelik bizler için zaten zor bi süreç bu süreci keyifli bilgili gecirmişsek bu uygulama sayesinde güzel dostluklar edindiysek senin sayende kafa dağıtmak moral bulmak için geliyoruz buraya üzmeyelim birbirimizi

7 Beğeni

Her durumda insanlar şartları neden bu denli zorlar anlamış değilim :woman_shrugging: kurallar varsa vardır uymak zorunludur illa sonunda ceza görmemiz mi gerekir uymak için ? :woman_shrugging::woman_shrugging::woman_shrugging::woman_shrugging:

3 Beğeni

Her iş yerinin ,okulun veya ortamin kurallari olur mutlaka ve olmak zorundadir .Ben ilk katildigim gunden beri buradaki herkesi aileden biri gibi gordum admini de öyle gercekten birçok konuda yardimci oldunuz bana .Ben de elimden geldigince arkadaşlarla bildiklerimi paylaştım .Sizler sayesinde etrafimdaki kişilere soramadigim seyleri sorup öğrendim.Kalp kırmak gerçekten çok kolay ,dilin kemigi de yok .Lütfen bir şeyler söylemeden yazmadan iyice ölçüp tartalim.Ben kendi adima kimseyi kırıp üzdüysem hakkini helal etsin .Böyle hassas dönemlerde yanlış anlamaya çok müsait oluyor insan.Ben her sey için @admin teşekkür ediyorum. İyi ki varsin :two_hearts:

3 Beğeni

Ben olay olurken dedikodu sohbet kanalında yazılanlara bire bir şahit oldum.Şaşırdım …

Burada üzücü olan 5 kişinin platformu kullanmaması ile gelir kaybı olabileceğini düşünmesi. Durumu maddiyata bağlamak çok yersizdi ve saldırgan bir tavır oldu.

@admin işiniz çok zor , ben aynı sabrı gösteremezdim .

5 Beğeni

Sizler yazilanlari okumamişsiniz arkadaslar birşey önermiş olabilir fikir etmiş olabilir kurallar da olabilir kimsenin buna karşi çiktiği yoktu ve ben bir platformdaysam saygi duyarim ayni saygiyida beklerim ben kurallara saygi duydum itirazda etmedim hiçbirşekilde bana uyari verildi sebebini sordum cevap gelmedi sonra arkadaşin biri bana bir soru sormuş grupta ben kadina cevap verirken gruptan atildim silindi grup madem kurallar var yapildiktan sonra oteki guruplardan yada konu açilarak bu açiklama yapilsaydi olaylar buraya gelmezdi kimsede yanliş anlamazdi sizin anlamak istemediniz bu ben ne kadar kötü hissetim biliyomusunuz bi an atilinca grup silinince ve ben fisiltidan yazmayana kadar admin hiçbir açiklama yapmadi bu doğrumu peki bir platfor.u yönetirken hepinizin sorunlarini kendi sorunup bilip herşeye atladim yardimci olmaya çaliştim ne yanliş bir şey söyledim nede yaptin teşekkür ederim ama bazi durumlarda hoş değildi kusura bakmayin

2 Beğeni

SOHBET KOMPLE KAPATILDI. Amacının dışına çıktı. Bu yüzden komple kapattım

3 Beğeni

Doğrudur ben bunada hak verdim ama bir konu muhabet uzerine kapatilinca emin olun siz olsaniz benim yerimde sizde ustunuze alinirdiniz çünkü haberiniz yok bi açiklama yapmakti sadece

1 Beğeni

Gerçekten bu kadar büyütecek abartacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yukarıdaki açıklamanızı okudum, ve sonuna kadar haklısınız ki, hukuki sebeplerle uğraşmamak adına sohbetin kapalı kalmasını uygun buldum. (Bundan sonra yazılanlar sana cevap değil Serap)

Buradaki herkes hamile ve hormonları tavan yapmış, anlık duygu değişimler yaşıyor bunları çok iyi anlıyorum ama bende kendimi ve onca emek verip hazırladığım uygulamayı korumam gerekiyor. Herkes anlayışlı olsa buralara gelmek zorunda kalmazdık ama görüyorum ki gelmek gerekiyormuş. Ağza alınmayan şeyler yazılmış. Bu forumda @Cansu @Leyla1991 ve @NURAN benim tarafımdan yetkilendirilmiş moderatörlerdir. Onların sözü benim sözümdür. Kimse sen admin değilsin bana bir şey söyleyemezsin diyemez. Forumun 2 bin üyesi var. Ben tek başıma nasıl o kadar yazılan içeriği kontrol edeyim. Bilgisayar değilim ben.

8 Beğeni

Kapatıldı ben de mesajm neden gitmedi diyorum​:woozy_face:

1 Beğeni

Mənim də:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

@Nergiz13 @Aygul üzgünüm kızlar maalesef ağza alınmayacak şeyler yazıldı bu yüzden sohbet bölümü herkes için artık kapandı

5 Beğeni

@admin bilgi amaçlı soruyorum. Tüm sohbet kanalları kapandı herhalde.

2 Beğeni

Hatice hanım,özelden konuşmalardamı kapandı artık?

1 Beğeni

Evet tüm sohbet kanalları kapatıldı :pleading_face:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgi için :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni