Evet tüm sohbet odaları ve kişisel sohbetler kapatıldı
Evet kişisel sohbetler de kapatıldı. Herkes ne konuşacak ise konu olarak ortaya açsın. Arkamdan özel de ileri geri konuşanlar var. Ben etik olsun diye konuşmalara asla bakmazdım ama bakmam getekiyormuş.
Neden büyütüldü bu kadar anlamıyorum gerçekten fısıltıdan önceki sohbet kanalı da tam ben yazarken kapanmış yazdığım gitmemisti ama benim atıldım diye aklıma bile gelmedi düzenleme var harhalde dedim aynı sey bana da oldu yani büyütmek yanlış yere çekmek anlamsız
Ben bişey konuşmadım ki
Bir ara sohbet bakıma alınmıştı o zaman ne fena olmuştu diyordum. Şimdi komple gitmesi üzücü oldu. Bütün gün aktif olmasam da keyif alıyordum ben. Gerçi son zamanlarda seviye epey yerlerde muhabbet de dönüyordu. İyi mi oldu kötü mü bilemedim.
Bir süre böyle rölantide gitmesi de iyi olur. Hem belli mi olur belki bir gün @admin 'ciğim yeniden açar sohbeti. Kısırlarımızı keklerimizi yapar çayımızı hüpletip keyfimize bakarız.
Ya kuzum size ne oluyor anlamadım. Sen konuşuyorsun demedim ki arkamdan ileri geri konuşanlar var dedim
Kusura bakma beni kast etdin sandım ben seni seviyorum arkandan konuşmam
Ay bunu yapan densiz varsa şutlayın gitsin. Hormon mormon bir yere kadar yani. Eleştiriye okey ama yüzüne yapacaksa. Yoksa yallahhh başka uygulamaya.
Biliyorum canım rahat olabilirsin
Sen ben olayı degil bu canım evet kurunun yanında yaşda yanmış ama iyi olmus bence bu defa da ayrımcılık yapıyorsunuz muhabbeti dolanırdı ortada adaletli olmuş bence
Canımcım şöyle yapabilirim level 3 olan kullanıcılara sadece açabilirim, level 3 olanlar en eski kullanıcılar bugün çok sinirlendim bir ara dediğin gibi böyle gitsin bakalım
Her gün mucize anneye gitmelisin sanırım 60 gün yada 100 gündü sanırım yanlıs bilgi vermeyeyimde @Aygul
Hemen levelime bakmaya gidiyorummm
valla aklımda öyle kalmış ama inşallah seviyem 3tür
Bu levelleri nasıl atlıyoruz ben anlayamadım ayrıca kaç levelim onu bile bilmiyorum ahh ahh telefon kullanıyorum her şeyin acemisi gibi kalıyorum
Bence bir miktar dinlenelim hepimiz. Öfke ile kalkıp zararla oturmaya gerek yok. Sakinleyelim. Haydi kahvelerimizi içelim önce
Bi tane ozel sohbet arkadasi yeni edinmistim o da yok artik tabi ne oldu ne bitti ben de bilemiyorum ben toplu sohbet kanallarina yetisemiyordum zaten
instagrami kapattiktan sonra kotu oldu ama kurallar ihlal edilmisse ve ortam amac konu sapmissa birsey diyemem.heralde ben olsam ben de silerdim.insanlarla basa cikmak cok zor
Gurbet ellerde üzülmeyin meet toplantıları hala devam ediyor
Yapacak bir sey yok saglik olsun burayi ben sevmistim önemli olan huzur icinde bir uygulama kullanmak
Bu forumda seviyeyi korumak birinci önceliğim. Seviyeyi düşürenleri de uzaklaştırma engelleme gibi çeşitli yaptırımlarla ortamı daha huzurlu tutmak için araçlarımız var