Dedikodu Sohbet Kanalı Kapandı

Bi basak burcu olarak cok begendim :clap::clap:

2 Beğeni

Kalbimiz bir olsun…:heart_on_fire:

2 Beğeni

Aa leveli nerden görüyoz

1 Beğeni

Level 3 kullanıcılar bunlar

3 Beğeni

Uzaklastirilan kisilerden birisini yeni fark ettim hem üzüldüm hem cok sasirdim :sob: ay ne desem bilemedim keske boyle seyler yasanmamis olsaydi ne oldu onu da bilmiyorum ki baya konudan uzak kalmisim :face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bunu nasil oğrendiniz peki :innocent:

Forum kurallarına aykırı davranışlarda bulundular, ilk önce uyarı yapıldı. Ama takmadılar, sonra ağza alınmayacak şeyler yazdılar. Aralarından birinden bende beklemezdim ama insanların hep iki yüzü vardır, biz diğerini de görmüş olduk

1 Beğeni

Forumda bazı kelimeleri kullanan kişilerin içerikleri bana bildirim olarak gelir. Bazı kelimelrr (küfür gibi) onaya düşer, bazı kelimeler sadece izlenir, bazıları engellenir. Bu şekilde çeşitli önlemlerimiz vardır. Daha başka önlemler de var. Buradan yakalarım ben.

4 Beğeni

O zaman bir sey diyemeyiz tabi ki ne yazacagimi da bilemedim hala saskinim. :face_holding_back_tears:

Him anladim hoş bir atmosfer olmadi maalesef ama ne diyelimki ama birşey daha eklemek isterim siz çok haklisiniz insanlarin iki yüzü var birini iyiyken birinide kötüyken taniriz

Forumun arka planınfa çalışan bir yapay zeka var. Benim istemediğim yere giden konuları bana bildirir. Yapay zekaya direk müdahale de ettirebilirim ama dediğim gibi kimsenin özelini okumak istemediğinden aktif etmiyorum. Ama artık tüm özel konuşmalarda da izlenen kelimeleri aktif ettim.

Benim istemediğim dediğim forum kurallarına aykırı şeyler. Mesela biri özelde birine bir şeyler satmaya kalkarsa bana bildirir

4 Beğeni

Vallahi zaten dedikodu seven biri degilim ama surcu lisan ettiysem kendi adima affola kimseyi uzmek kirmak istemem buraya kayit olma amacim bilgi edinmek guzel vakit gecirmek :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Aslına bakarsan büyütecek hiç birşey yoktu. Sohbette forum kurallarına aykırı olarak WhatsApp grubu kurmak isteyen kullanıcıların numarasını isteyen oldu. Bizde bunun yasak olduğunu söyledik. Sonra ben dedikodu kanalını sildim. Bu kullanıcılarda bizi attınız diye alındılar. Aslında atılma durumu yoktu sadece kanalı sildim. WhatsApp grubuna gerek yok sohbet kanalında kendi grubunuzu kurup sohbet edebilirsiniz dedim. Sohbet kanalında grup nasıl oluşturulur diye video attım. Sonra bu u öğrenen zekiler grup kurup arkamdan konuştular. G** korkusu gibi kelimelet kullandılar. Bunun üzerğne bende tüm sohbeti kapattım ve bu kullanıcıları uzaklaştırdım

5 Beğeni
  1. Levele nasıl ulaşıyoruz anlata bilir misin zahmet olmazsa :smiling_face_with_three_hearts:

Tamam level atlama koşullarını içeren bir konu yazarım. Biraz uzun​:grinning:

5 Beğeni

Amannn olmasalarda olur kendilerine yapmış oldular böyle biyer zor bulurlar diğer uygulamalar ot gibi

3 Beğeni

@admin kendi adima konuşuyorum sadece ben burdan birşeyleri ogrenmek veya bilgi edinmek için girmedim gebeliğimi takip etmek için girdim eskiden bu tarz uygulamalarda sohpet olmazdi oğlumda hamileyken guncellenmişler hepsinde artik mevcut aktif hale gelmiş buda güzel bişey sohpet muhabet ben guzel arkadaşliklar edindim guzel insanlar tanidim siz açiklamanizi yaptiniz hak verdim yani söz hakki tanimanizda güzel bişey ama belirli kişiler arasinda geçen bir tatsizliğa herkes kafasina göre yorum yapmazsa buda iyi olur tabiki kusursuz da hatasiz da insan olmaz laf taşimakta dedikoduda buna dahildir tabiki çocuk değiliz sonuçta hepimiz birer anneysek olmasi gerekti gibi davranmak gerekir bunu ortaya atiyorum şuan kişi bilir alir sizlik bir durum yok @admin siz alinmayin olurmu​:innocent:

Ay benim yuzumden anlatmak zorunda kaldiniz kusura bakmayın :sob: ama bir kural bi duzen var ise ona uyulmalidir… yani yasaksa yasaktir.

3 Beğeni

Biz bu forumu yönetirken herkesin gönlünü yaparak yönetimde otoriteyi sağlayamayız. Ben gerekli açıklamayı yaptım. Alınacak kırılacak bir durum yoktu. Siz büyütüyorsunuz. Gerekli açıklamayı yaptıktan sonra özel sohbet odasında ileri geri konuşmanın hala bir anlamı yoktu. Laf taşımadan kastınızı lütfen hemen açıklayın

1 Beğeni