İnşallah açarlar tezliklə![]()
İnşəAllah![]()
![]()
@Aygul Gedirem Ahmet Kayanın mahnılarına qulaq asıb depresyaya düşməyə![]()
Benim anlamadığım o kadar kanal açıldı kapandı bu kadar tepki verilmedi kusura bakmayın ama hiç bir uygulamada burdaki sıcaklık anlayış yok kim nederse desin @admin bizim rahatlığımız olsun telefonumuz kasıyor onunla bile özel ilgileniyor hangi uygulada bu kadar ilgi alaka var Allah aşkına bu kadar olmaz siz boşverin canınızı da sıkmayın siz dik durun eğri belasını bulur merak etmeyin canımsın ![]()
![]()
Allah seni
Aa Azerbaycan dilinde anladı![]()
Abla duygularım darma dağın anlayamazsın![]()
![]()
Kalbim çıt
göz yaşım pıt![]()
İlkin neynir![]()
Bende mi sorun var acep nereye gitsem bir sey oluyor ![]()
2 dk dalmisim uyumusum cok sey olmus o kadar sasirdim ki sosyal medyadan daha eglenceli burasi var diye kapatmistim nazar mi ettim naptim viiyy ![]()
Anlarım tabi balam![]()
![]()
Canlandıririz duygularını bacım biz burdayik
Eyvallahh Ablam![]()
![]()
Merak etme canım çürük elmalar temizlenir gönlü güzellerle devam eder ![]()
Hayirlisi olsun ne diyeyim o kadar cahil kaldim ki bi an ![]()
Neden biliyomusun çünkü olay dahilinde bile olmayanlar kafasina göre yargi dağıttı buda konuya dahil olanlarin zoruna gitti bence olaylara birde o açidan bakin kimse kötü demedi ve hala iğneleyici laflar geçiyo
Bu iğne ise g** korkusuna ne demeli?
Bu forumda ben @cansu @NURAN ve @Leyla1991 yargı dağıtma yetkisi vardır. Çürük elma onların lafının yanında cennetten çıkma bir sözdür sanırım.
İndi yatısdırdım hoqqa verirdi mahnı qoşmuşdum ana bala oynadığ yatdı indi də![]()
![]()
Ooo balam ![]()
![]()
Butun bu grubu okuyun leyla nuran ve cansunun cok az yazımı var ve laflarini seçmişler geri kalani ne oluyor peki onada onay vermemiştim ben öne süremezsiniz onu ve benim yazdıklarımda iyi okuyun nuran admin leyla cansu diye tek bir kelimem geçmişmi burda olmayanlarinda hakkinda saygili konuşulmali olanlarinda uygula çok sacma bir yere süründü bunlarin hepsi google maili altinda kayitli