Gerçekten bu erkekler neden böyle ya bı insan karısına hiç mi desteği olmaz
Valla sanki benim annemi anlattın fazlası var eksiği yok gerçekten hiçbir zaman bize çocuklarım diye sarilmadi sahip çıkmadı gözü hep dışarda nereye gitsem nerde günümü gün etsem diye bakiyo hiçbir Hayri yok 10 yaşında kardeşim var çocuk yemek seçen biri ve gereğinden fazla zayıf ama hiç bisekilde ilgilenmiyo benim ablam eşinden boşandı sırf rahatı bozulmasın diye kaç kere geri göndermeye kalktı
Yanlız degılsın merak etme kımsesız olmakta sadece benim esim yemek vs yapıyor he ev temızleme toplama benim gıbı tabıkı yapamıyor dağınık ben yatark gecırıyorum kendimle alakalı rısklerım var hamılelıkgımı surdurmemem gerekıyoedu 4 bucuk ayına kadar sonlandıralım dedi doktor hayatı rıskım var ılacımı kullanıyoeum cok kotu yapıyor benı zaten kotuyumde esım yapıyor ama ıs ole yapamıyor pek bende su an pek aldırmıyorum yapa bıldıgı kadar nabıyım kalkamıyorum yapamıyorum nabıcam yanı kaynanam gelmedi kosa kosa bebekten sonra gelcem dıyor annem ben calısan insanım diyor yakınımda annem hayatı tehlıkem oldugunu bıle bole kimse gelmiyor badana yapılcak su an yeni bıseyler alındı eve esıme yardıma kımse gelmiyor onlar dogumdan sonra hersey duzenlı bebegı sevmeye gelıcek bir de keske bu kadar rahat olmasalar o kadar soylenıyor bir yardımcı olmuyorsunuz dıye bana mısın demıyolar ne yapıcan kı canım ALLAH kolaylık versın
Turk aile yapısı cok garip erkek evlat evlenene kadar sevilmez evden gtse artik diy3 bakilir erkekler de ana babadan sikayet eder taki elin kizi gelene kadar bianda o evlat degerli olur o ana baba kıymetli olur
Aynen canım 1 ay aramayim 1 ay aramaz aradığımda da sanki isim dusmuste ona muhtacmisim gibi konuşur üstten üstten zaten ne zaman arasam sürekli birilerini kötüler beddua eder aradigima da pişman olurum halam dayım teyzem amcam herkes onun için kötüdür tek iyi kendidir bide kendi kustuklerine benimde kusmemi ister geçen yok beni ilgilendirmez sen kustuysen küstün benlik bişey yok dedim zaten onları kayır annenin sözünü dinleme dedi kapattı 1 hafta aramadım hiç umrunda olmadi ama kendine bakmadan hep bize başkalarının çocuklarını örnek gösterdi ömrüm boyunca
Walla ilk hamileliğimde de simdk de en büyük destekcim kayinvalidem saolsun hastaneyse hastane kızıma bakmaksa bakmak hiç itiraz etmez benle güler benle ağlar saolsun
Şuan kimse yok yardım eden bakalım bebek gelince… oda annem gelir kaynanam kendine bakamaz
Ay canm Allah kolaylık versin inşallah sana
Benimde doğum zamanı annem gelir gelmeye ama moral bozmaya laf söylemeye iki dogumumda da daha ilk günden sütun yetmiyo mama ver diye başımın etini yedi psikolojimi bozdu ağlasa agliyo dedi sussa niye susuyo dedi olmasa daha iyi lohusa halimle hiiiiiccc cekilmiyo
Kesinlikle öyle biz tamamen yıprandıktan sonra anlamaya başlıyorlar
Kendisinin tırnağına bişey olsa dünyayı yakarlar ama konu biz olunca eskiden böyle miydik hamileyken diye başlarlar
Aynen öyle konuşmak için konuşuyor sadece kıskandığından gör bak bebek doğunca kendi cocuguymus gibi davranıp bana dokundurtmayacak aklı sıra
Aynen öyle gerçekten nişanlıyken kaynanam sürekli evlen de al az da sen bak ben yoruldum diyordu evlendik oğlum oğlum diye geziyor Allah’tan eşim annesine çok düşkün biri değil de karışmasına izin vermiyor ne yapıyorsa o yokken yapıyor söylediğim zamanda inkar ediyor yok yapmadim demedim diye
Benim kaynanada aynı senin kaynana gibi
Ah canım arkadaşım aynısı ben demedim diye inkar ediyor ama ben asla yalan söyleyen bir insan değilim neyse hep onu söylerim eşimde annesinin yalan söylediğini anlar tepki verir asla o konuda susmam Tabi eşim tepki verince küser bu sefer eşimin gidip ozur dilemesini bekler konuşmaz eşimde cok vicdanlı bir annem bir abim kaldı deyip gider gönlünü almaya Allah biliyor ya bu dünyanın diğer dünyası da var düşmez kalkmaz bir Allah
Kardeşim de hamile kaynanası Allah’ım bozmasın kadın belinde fıtık var topallaya topallaya kardeşim yemek yapamıyor diye yemeğini yapıyor evini temizliyor bir sürü örgü örmüş kıyafet almış kayinbabasi altın bileklik almış o kadar iyi davranıyorlar ki eniştemin dayıları bebek odasını almış teyzeleri bezine kadar almış Bazen düşünüyorum o kadar iyilik yapıyorum ama bende öyle iyi davranilmayi el üstünde tutulmayi hak etmiyor muyum Benim kaynanam neycisin nasılsın demez onlara bakınca çok zoruma gidiyor çok üzülüyorum hani o kadar bakıyorum iyilik yapıyorum ama karşılığı bu olunca ne bileyim ya insanın çok zoruna gidiyor
Benim kaynanam ben hamile olduktan sonra hamile kaldı maalesef kaybetti ama uğraşıyor yine istiyor
Bu durumun tam tersi de bizde var benim ailem yapıyor her şeyi diğer taraftan ses yok kimse biz şunu yapalım demiyor
Ayyy sakın buna müsade etme o senın bebegin kendi ıstegıne gore bak sen ondan önce davran sen tavrını koy buldumcuk oldu desın sana ole derler bırde cunkı
Yaaa ne dıyosun yarabbim ya kafayı yemıd insanlar ya sankı eltın gorumcen kaynana bu ya sonucta oglunun esısın sen onun annelık yapıcakları yerde yarısıyorlar