Dedikodu demiyelimde can sıkıntısı 🤣

Evet şimdi de bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormak yerine biz de deniycez diyip duruyor sanki gözüme sokmaya çalışır gibi bide dün hikayeme bebekle alakalı bir şey attım normalde her şeyi beğenir her attığımı onu beğenmemiş bi tek ben şimdi niye yanlış düşünmiyim ki

Bencede barız zaten belli ediyor demekkı bence ne kadar uzak o kadar ıyı ınsanın psikolojisını bozarlar ya Los kacaman kadınlar yanı ben anlamıyorum gercekten bir laf varya herkez ıcın gecerlı degıl ama kadın kadının dusmanıdır dıye gercekten bole durumlarda ınsanın aklına gelıyor

Tövbe tövbe Allah yardımcın olsun canım kıskanç bir kaynanayla baş etmek çok zor

1 Beğeni

Ne derse desin hamileyken nasılsın diye sormayan insana en ufak bişey yaptirmam

1 Beğeni

Aynen öyle canım tepki gösterince küser konuşmaz bende konuşmam umursamam önce oğluna yanaşır bizimki özür de beklemez başka ugrasack kimse olmayınca bana takmış durumda . Aynen öyle düşmez kalkmaz bir Allah. Allah’a havale ettim

Evet zor ama öyle değilmiş gibi davranıp alttan alttan hissettiriyor işte :smiling_face_with_tear:

Hallah yardımcımız olsun bu durum bu durum ne kadar sürer bilmiyorum ama en azından kimse anlamasa bile biraz da olsa eşim anlasa destek çıksa ona da tamam inşallah bı gün hata yaptığını farkeder ve benim değerimi anlar çünkü anneme sırt çevirebilirim kaynanama sırt cevire bilirim ama eşime ne yapabilirim ki ne kadar kavga da etsek gün sonu aynı odada uyumak zorundayım aynı evin içinde küslük gerçekten çok zor

Gerçekten böyle oldu bide kaynanam diyo sana Allah sabır versin diye madem evladını biliyodun benim başımı neden yaktın

Ve bunu dalga geçer gibi söylemesi yok mu beni delirtiyo

Bastan soylese bu sefer beni istemiyor ayirmaya calisiyor derdin muhtemelen

Benim annem de tam tersi teyzem halam konu komşu onun herseyleri biz dış kapının dış mandalı benim gelin indirmem de bile başkasının sözüne bakıp benimle öyle bı kavga ettik ölsem unutmam

1 Beğeni

Ama söyleme tarzı çok çirkin di o yüzden çok sinir oldum zaten