Kızlar kim yardım ediyor sizlere anneniz kayınvalideniz görümceniz nasıllar anlaşabiliyormusunuz
Ben kendimden bahsediyim önce annem yardımcı olmuyor bana hiç kayınvaldemde zaten kayınbabama bakıyor yatalak oldugu için kadına bişy diyemiyorum ama eltim görümcem ve görümcemin kızları çok yardımcı oluyorlar
Ben annemden uzaktayim kayinvalidem ilk aylarda yardim ederdi simdi sadece yemek yoluyor
Oda yeter canm
İkisi de bana uzaktalar maalesef yardım edecek kimse yok
Hic yoktan iyi
Ben yakınındayımda noluyor canm sanki
Ne ablamlar ne annem ama en büyük destekçimde eşim
Eşler en iyi destekçi
Bana hiç kimse yardımcı olmuyor kaynanam elinden gelse yaptığın yemekten bana da yolla diyecek o kadar diyorum Benim de en büyük destekçim eşim Allah razı olsun elinden geldiğince herşeyimi yapmaya çalışıyor Annemler uzakta geldiği zaman yapıyorlar canım bişey istediğinde anında buluyorlar Ama kaynanam 13+6 haftalık hamileyim o kadar hastaneye gittim pencereden baktığı halde iyi misin diye bile sormaz aşırı kıskanç bana alınan herşeyin aynısını ister birde çok bilmişlik taslar
Bana eşimden başka kimse destekçi değil saolasun herşeyde yardım ediyor. Kendi ailem başka şehirde kaynanam karşımda oturuyor ama en iyi yaptığı beni üzmek ve sinir etmek gelmese daha iyi . Gorumcelerim 6 aydır bir kere arayıp nasılsın bile demediler.
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim dertten başka bişey değiller Hamile kalmadan önce kaynım ve kaynanam her Allah’ın günü bizdelerdi geceye kadar eşim çok anneciydi çok şükür şuan gerçekleri biraz biraz görmeye başladı
Amin inşallah aynen öyle valla sadece dert oluyorlar. Benm eşimde annesini çok sever çok düşünürdü ama bana karşı yaptıkları ve tavırlarından sonra annesinden soğudu ama suçlu ben oldum . Allah bilsin ne diyeyim
Doğumumda en büyğk destekçim kayın validemdi kadın altımı bile değiştirdi daha da utanmam her halde
Aynen kendi yaptığını düşünmez hatayı hep bizde ararlar valla ne düşünürse düşünsün gram umrumda değil artık kendisi hasta olduğunda kendisine özel yemekler yaptım baktım ama bir kere olsun Allah razı olsun demedi o yüzden ben elimden geleni yaptım kendisi sadece uzak dursun bizden biz çok rahat mutluyuz onlar olmadan
Aynen öyle canım hasta oldu yardım ettik yanında olduk ama boşuna. Bana yasattiklari ve yaptıklarından sonra hasta olsa da umrumda olmaz görmediğim gelmediği zaman çok mutluyuz geldimi illaki bişey söyleyip moral bozup gidiyor ama gelmesine engel olamıyoruz
Aynen öyle elinden gelse giydiğim gecelikten isteyecek gerçekten utanmasa kocası olsa ben hamileyim diye hamile kalır yani Allah’a havale ediyorum yapmadığı aglamadigim bir gün olmadi Allah biliyor ya gram helal etmiyorum hakkımı Vicdanliyiz yine bakarız ama umrumda değil inan ki hani bana yaptıklarını umursamıyorum ama kendi öz torununu sormaz mı insan ya eşime gelince ay söyle olacak böyle olacak deyip gözünü boyuyor bana gelince yüzüme dahi bakmıyor tabi bende bakmıyorum artık konuşmuyorum bile Eşime de söyledim sormadı bile diye dedim ben annen yüzünden üzülüp çocuğuma bişey olsun istemiyorum ilk defa haklı olduğumu söyledi konuştum eşimle böyle boyle oldu sen görmediğinde bunlar yaşandı tabi hiçbirinden haberin yok Yine annesine bakıyor ediyor ama eskisi gibi her gün gel gel demiyor artık çok şükür
Çocuk doğunca zehir edecek aramızı bozacak kocamla çok zorlanacagiz ama asla eskisi gibi susup durmayacam ben hamileyken nasılsın diye sormayan insan cocuguma asla donundurmayacam
Yaşadıklarımız aynı seninle oğlunun yanında kizim kızım sanki çok sever gibi ama başka zaman sanki dusmaniyim gibi davranıyor ama şükür ki eşim herşeyin farkında. Amiyosentez yaptırdım doktor 3 gün dikkat et yorma kendini dedi aynı gün kaynanam hasta oldu 4 gün bana çorba getirdi hastasın diye dedi bende iyiyim gerek yok dedim iyiyim ben geçti dedim aklınca bana baktı. Benimki de öyle sormaz etmez nasıl bebek diye ama doğunca hayatı zehir edecek
Allah ıslah eylesin böyle insanları Kendi çocuğunu kıskanır mı insan eşim en ufak alıyor onu laf ediyor bizde de yok diyor kaynimla yasiylar ona söylemek yerine tonla borcumuz olduğu halde eşimden istiyor bıktım vallahi hasta numarası yaparak eşimi kendine baglayiveriyor Çok sinsi bir insan