Boş kese tekrar

Geçmiş olsun anestezili mi oldunuz.

1 Beğeni

Merhaba çok geçmiş olsun ben 7+3 de gittim büyümemişti küçülmüştü kesem yoksa 8 haftayı bekleyecektim alttan muayene ettiler 2 hafta arayla sonra salı günü yatışım yapıldı alttan iki tane ilaç verildi rahmi genişletmek ve kanama yapsınki kolay atılsın kese diye bende kanama 1 saat sonra adet kanaması gibi oldu adet sancısı gibiydi ağrım sonra anestezili olacak diye birşey yiyip içmedim saat 3 de aldılar yarım saat sürdü bayılttılar uyandıgımda biraz ağrım vardı 1 saat sonra geçti 2 saat sonra eve çıktım

1 Beğeni

Devlette yattım sadece sabah 10 dan akşam 6 buçuğa kadar hastanedeyim vakumla alındı yine aklınıza takılan olursa anlatırım

1 Beğeni

Merhaba çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Sagolun teşekkür ederim

Ultrason resminiz var mı acaba

1 Beğeni

Vardı önceki msjlarda vardı ama şimdi attım malesef bakayım bulursam atayım

Burda gebelik var ama crl boyutu yazıyor bu nasıl boş gebelik

Burda yolk sac yok embriyo var sordunuz mu doktora

1 Beğeni

Canım öncelikle geçmiş olsun birbir aynisini yaşadım 5 6 defa vajinal ultrason yaptırdım boş gebelik denildi yolk sac falan hepsi olusmustu ama bebeği göremediler 10. Haftamda uzun yolculuğa çıktım orda gittiğimde bebeği gördüler haftası küçük deidler neyse sıkıntı stres derken 11 . Haftada düşük yaptım bebeği gördüm :pleading_face: Ben ilk gebeligimdi bu yüzden kürtaj olmak istemedim doktorla görüştüm bana bir zararı olamayacağını beklebilecegimi söyleyince bende dusuceksede evde gerçekleşmesini bekledim kürtaj olmak istemedim öylede oldu bol bol dua et ve sıkıntıdan kaçınmaya çalış bu süreçte Allah yar ve yardımcın olsun

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun.benimde bebeği gördüler çok küçük olduğu söylenildi ne yapacağımı bilemedim

1 Beğeni

Hayırlı olsun :blush::two_hearts:Kaç haftalık canım benim

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: benim regle göre 8 olması lazım doktor 5+6 dedi başka doktor boş gebelik dedi bende sizin gibi boş ise kendiliğinden düşmesini istiyorum

Öncelikle adet tarihinin iki haftası çıkarılarak hesaplandığında doğru sonuç elde ediliyor , adet biter bitmez yumurtlama olmuyor yani 13 14 gün sonra oluyor bu sana güzel bir haber olsun inşallah sakın aldırma ben bu süreci atlatmış biriyim ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum fakat gidip kürtaj olduğunda acaba duusncesini de yaşamak istemiyor insan o yüzden sabır la bekle bebek arizaliysa rahim bunu aticak ama içime hiç kötü bişey gelmedi İnanki sonu güzel olacaktır inşlalah kalbini ferah tut :pray:t2:🩷

Amin inşallah öyle olur çok teşekkür ederim Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin canım :smiling_face_with_three_hearts:

Kürtaj olmayı gerçekten hiç istemiyorum

Amin cümlemize inslalah Allah razı olsun canım benim :heart::people_hugging:

1 Beğeni

Aminnn :pray::pray:

Bende 8+2 oldum bugün gittim kese var bebek görünmüyor dedi