Rabbim yardımcımız olsun bende korkuyorum olmaz sanırım daha kendi adıma diyeyim en azından
Bende bugün ağrı olunca baktım pembemsi az bişe var gittim boş kese yüzde 90 kanama olursa atar o dedi
Aminn sizinde yarın randevumuz var sanırım degilmi
Evet ama sonuç değişmicek sanırım bugünde acile gidince iyice emin oldum
Üzüldüm herseyin hayırlısı istemekten başka elimizden birşey gelmiyo malesef
Kürtaj oldum bugün 7 haftalık tatlı maceram bitti nasip değilmiş
Çok geçmiş olsun canım nasip değişmiş, daha güzel bir gebelik geçirmen dileği ile
Çok geçmiş olsun cnm benimde aynı şekilde bende cuma günü kürtaj olucam benimde oheyecan günlerim bitti
Peki canım uyuttupta mi yaptılar ve durumun nasıl öncelikle.
Evet bi 20 dklık gibi uyutuyorlar hazırlıyorlar öncesinde alıyorlar sonra ama o ladar stres yağtıgıma değmedi narkozla hissetmiyorsun çıkınca bi adet olurdan nir tık fazla ağrı oluyor sonra kendine gelsikçe geçiyo iyiyim çok şükür ilaçla ağrımda kesildi
Amin isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah allah tekrar nasip eder bigün bizede canım bende perşembe günü kürtaj oldum mecburen bu ikinci düşüğüm hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız zamanda gelsin ve o gün gelince yine birbirimize haber edelim umudumuzu kaybetmeyelim çok üzüldüm keşke daha farklı olsaydı ama işte elimizden bişey gelmiyor dua etmekten başka herşey Allah’tan
Ebrulii sizede çok geçmiş olsunbende kürtajdan çok korkuyorum uyutarak yapicaz dedi ve 1 gece Hastanesi’nde kalicaksiniz ama çok stresliyim çok karma karışık duygular Rabbim kimseye yaşatmasin
kaç günde iyilestiniz siz
Vakumla aldılar bendekini boş keseydi diye sanırım uzun sürmedi kanamama baktılar ilaç verdiler iğne yaptılar 3 saat sonra çıktım
Kese gorunduyse nasil dis gebelik oluyor ki bos gebeliktir bence ama insallah gec dollenme flandir bebeginizi gorursunjz insallah
Benimde vakumla alındı işlem çok kısa sürüyor uyanması da öyle sedasyon la uyuttular beni sonrasında narkozun etkisi geçince uyanıyosun zaten benim bir saat bile sürmemiş bunların olması eşim öyle söylüyor. Daha sonra da kendime gelince ilaçlarımı eczaneden alıp eve geçtik. Çok ağrım sızım olmadı kanamam da öyle. Çok şükür psikolojik olarak düzelmeye çalışıyorum sadece. Size de çok geçmiş olsun korkmayın işlem ağrısız ve kısa sürüyor hissetmiyorsunuz uyutulduğunuz için. İnşallah allah hayırlısıyla bir daha nasip etsin üzülmeyin
Benimde boş gebelik ama uyutup yapicaklarmis ama kanamam ve ağrılarım olur diye 1 gece yatış yapicaklarmis hayırlısıyla cuma olcam bende
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah ama uzun sürmüyo ilk çıkınca oluyo ağrı sonrasında geçiyo ağrılı bi işlem değil
Amin canım cümlemize inşallah
Geçmiş olsun öncelikle anestezini mi yaptılar kürtaj nasıl oldu anlatır mısınız bana da bugün dediler sonradan beni taburcu ettiler daha boş gebelik mi kalp atış atacak mı belli değil ama eğer boşsa önce ilaç veriyorlarmış daha sonra kürtaj ve ben de korkuyorum biraz anlatır mısınız ne gibi işlemler oldu özelde mi yaptırdınız devlette mi yattınız mı bir gece