Merhaba iyi akşamlar bana doktor kürtaj olman lazım 9 hafta bebek yok dedi uygulamada aynı haftada ama bana göre daha yeni 5 bitti 6 oldu geç döllenme diye hesaplıyorum günahına girmemek için daha öncede konu açmıştım kese boştu ilk sonra haftaya gittim bebek var ama kalp atışları belli belirsiz dedi sonraki gittiğimde bebek yok dedi ultrasonla bakıldı yine yok özel hastanede gittim alttan bakıldı yok boş gebelik dendi benim gibi olan varmı beklemeli miyim zehirleme yada herhangi bi sorun olurmu beklesem
Bende şuan aynı durumdayım ve kafam çok karışık geçen hafta gittiğimde kan değerin 900 çok güzel dedi küçük goremeyebiliriz ama şu küçük nokta dedi .buhafta kontrole kalp atışı hâyâliyle gittim hüsrana uğradım 6hafta 5 gün kalp atışı yok dedi kese boş dedi vajina ultrason da baktı aynı şekilde dedi Diş gebelik dedi kürtajdan bahsetti .3 gün sonra gel renkli ultrasona bakalım dedi ama gitmedim özel hastane para tuzağı olduğu için devlette randevum var onu bekliyorum .hakkımızda hayırlısı inşallahAma biran önce başka Dr.larada gorunmekte fayda var anneye zararı var zehirleme yapabilirmis
İnsan ne yapacağını şaşırıyor işin garip tarafı bana bebeği gördük kalp atışları belli belirsis haftaya yine gel dedi yoksa madem ne gördü bu doktor madem yoktu neden emin olmadan dedi görüntüyü attım buraya çoğu arkadaş var dedi benimde salı günü randevu çaresiz bekliyoruz özel olmuş 1200 tl güvencem yok her defasında gidemem
Benimde salıngünü randevum.ama eski heyecanım pek kalmadı çok korkuyorum umarım yaniliyorlardir arkadaşım Gerçi herşeyin hayırlısı .bende sürekli lekelenme var ilaç kullanıyorum .sizdede lekelenme ve kasık ağrısı varmı .
Bende hiç bişe yok ne ağrı ne kanama lekelenme falan öyle dediler korkmaya başladım
Son bakılanlarda hep aynı şey söylenmiş. Bence kendi sağlığınızı riske atmayın
Bende var bile dedi doktor heveslendim umutlandım 2 sene bekledim daha çok bekleyen var ama kendimce çok bekledim nasip etti dedim her biri bişe dedi
Hoşgeldiniz aramıza
Para tuzağı gibi düşünmeyin. En azından tek seferlik de olsa emin olmak için gidin bence. Sonuçta özel hastanelerdeki cihazlar daha yeni, daha net bir sonuç alabilirsiniz
Bir kızım var korkuyorum bişe olmasın zehirleme falan diye
İşte o yüzden riske atmayın ve alınması gerekiyorsa alınsın diye düşünüyorum
Gittim alttan bakıldı kese var bebek yok boş gebelik dedi
Boş gebeliklerde zehirleme durumu var mı ? @Serapanne Yardım Please beybi
Emin olsalar biri diyo var gördüm diğeri diyo yok bi gidiyorum boş gebelik 6+3 sün dedi diğer hafta yine aynısını dedi tabiki kesin olsa başka yapacak bişeyim yok alınacak
Boş gebelikte zehirlenme durumu olmaz çünkü boş embriyo oluşmuş
Bi umut beklemekten yanayım belki diye
Rahim duvari kalinsa eger alttada gozukmez usttede gozukmez kese geç döllenme olabilir uygulama tarihini baz tutmayin ve korkmayinda kararsiz kilinmiş bir gebeliği sonlandirmak için 6 7 hafta erken bir zamn dilimidir
Merhaba, boş gebelik tanısı için 25 mm kese boyutunu geçmesi gerekiyor banada aynısını geçen hafta dediler ve bu hafta miniğimi gördüm, canım 7 haftalık şuan en son ultrason var mı elinde?
Yolsac görülmüş ilk ultrason da ve 13mm kese 6+2 küçük daha bekle erken tehşis için