21 aralık mı yazacaktın
Eger 21 ocak ise doktorun tanisi doğru 21 aralik ise bi rihtimal yine umut vardir dicem ama
Düzenli oldugunu anlatmak için dedim yani ayda 1 oluyorum 21 kasımda oldum en son
Ultrason verme gereği bile duymadı maalesef rapor var elimde sadece ondada 6haftalık gebelik kesesi mevzuttur. Yaklaşık 4mm çapında yolk saca ait olduğu düşünülen kostik yapı mevcuttur. Embriyo vizüalize edilemedi yazıyor
Aynı şeyi bnaada söylediler hatta düşük riski var diye ilaç bile verdi doktor kullanıyordum takı Perşembe gününe kadar
Ümit vermek istemem ama yolk saca varsa bebek olur diye bi yazı okumuştum
24 ocak ultrason da verilen rapor
Rabbim en yakın zamanda bu duyguyu tekrar tattırsın inşallah.Bu sefer sağlikli ilerler her sey umarim .Raporla ilgili doktor ne dedi peki ?
24 mm kadar beklicez dedi ama boş kese içinde 8 haftaya kadar bekleniyormuş salı günü gidicem bakalım
Dün akşamdan beri bel ağrısı ve kasıl ağrım var adet olacakmış gibi hafiften sızlıyo geçiyo birab önce tabi boşsa gerçekten alınsın
İçimdeki hisde gitti yavaş yavaş kabulleniyorum boş keseyi artık biran önce alınsın bitsin
Akşam üzeri gittim yüzde 90 boş gebelik dendi pembemsi kanama devam eder fazlalaşırsa kendiliğinden düşer zaten ypksada 8nci haftada kürtaj dedi ama 1 kere geldi öyle adet sancısı gibi bi sancı var belimde ağrıyor
Bugün düşük yaptım çok şiddetli bir ağrı ve kanama ile yarın doktor randevum vardı ama sanırım kaybettim
Benimde aynıydı bugün baktım dayanacak gibi değil acile gittim ve kanamam olduğunu söyledi ebe bir iğne ve serum verdiler. Sonrasında zaten şiddetli bir kanama pıhtı atışı arka arkaya muhtemelen düşük yaptım ve yarın randevum vardı
Rabbim tekrardan nasip eder inşallah
Hala kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyo hafiften belimde öyle ama umudumda bitti daha oluşmaz sanmıyorum herkes 8 de görünebilir yazmış ama boş keseyi gözüme sokuyorlar
Bende aynı durumdayim benim şuan 7 hafta 4 gün yarın randevum var özel hastenede boş kese gibi denilmişti 10 gün öncesi .yarında devlet Hastanesi’nde randevum var bazıları geç döllenme olabilir diyo ama bakalım yarın Dr gidicem çok korkuyorum tabiki herşeyin hayırlısı ama çok üzülüyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ve sürekli lekelenme var ilaç kullanıyordum azaldı bugün bitti yine aynı şekilde başladı sürekli lekelenme yaşayan varmı acaba ufakta olsa umut arıyorum