Polikistik iyi huyluda olsa boş gebelik sagliksiz gebelik gelişmeyen embriyo olabiliyor vajinal muanede gozukmediyse biraz sikintili tabi umutlan yada umudunu yitir diye demedim ama olan bu hayirlisi olsun
Bazilarinda normal gebelik belirtileri verir bos gebelik Malesef herkeste ayni tepkiyi vermez
4 , haftalık gebelikte vajinal muayne zor çok zor görünmesi beta ile ilgili bu durum, @Hamiş1 senin kesenin boyu önemli şuan evet umutlanma ama her zaman bir ihtimal var. Benada dediler boşa benziyor diye şuan gözüktü geçen hafta atıyorum ultrasonu İşleniyor: IMG20240131154031.jpg… üsteki resimde bulamadı bebeği altta yakaladı
Polikistik over sendorumda genetik ailesel yatkinlik var ise olabilir ama kimisinde sonradan da çikan bir durum oluyor 2 dogumdan sonra cikti bende de bunun boyutu buyuyup büyumemesi onemlidir benim sag tarafta 3 m kadar ne buyume oldu nede kucülme
Kişiden kişiye degisiklik gosterir kimisinde ise gebelikten once vardir ona ragmen gebe kalir normal dogumla kaybolabilir boyutu iyi huylu kötü huylu olmasida onemli rol taşır
Bana ilk defa söylendi boyutu falan söylenmedi şuan boşmu varmı bilmiyorum ama kesinlikle 10 haftalıl değil bebek eminim bundan tam haftasını bilmiyorum ama
Son adet tarihine görede 10 haftalik değil şuan zaten 7 haftalik peki kan degerlerine bakiliyomu bununla birlikte duzenli yukseliş varmi
Kafamı karıştıtan tek şey bebeği görüp sonra boş demeleri gördükleri neydi o zaman
İlk gittiğim zamanlarda bakıldı sadece bir doktor bana 24 mm olana kadar beklicez dedi ama ne için dedi anlamadım boş dedikten sonra dedi bunu bana
Vajinal yoldan gozukmesi lazim ya doktorlar anlamiyo tam göremiyo yada cihazlarinda problem var
Kendi gittiğim doktor ilk gördü sonra 2 kere yok dedi gördüğünüz neydi dedim haftaya gel dedi başka doktora gittim oda boş dedi
Kese buyuyormu büyümüyormu ona gore yol izlicek demekki ama bununla birlikte duzenli kan degeri yapilmasi lazim bilebilmek için sen son adet tarihini baz alip bekle 9 uncu haftaya kadar
Beklemekde yoruyo yada ben olsun diye öype düşünüyorum yaşım 36 oldu daha fazla gecikmek istemiyorum pazartesi belli olacak inşallah
Eger kist varsa yumurtaliklarindq duzensiz tarihte çatlamiş geç dollenme olmuş olabilir senin tek yapabilicegin beklemek şuan
Evet malesef beklemek zorundayım
Ama sana kessin bos gebelik tanisi koymak ta erken kaç gunde bir regl görüyosun sen normalde
21 kasımda olduysam 21 ocakta oluyorum düzenliydi adetim
Tam emin olmamakla berabee yolk kesesi diye bişe gördüm belki bendeki oydu ama o varsa boş gebelik olmazmış
Pazartesi hayirli sonuçlarini aliriz inşallah son adet tarihin 21 aralik o zamn dogrumudur