Boş kese tekrar

Anlıyorsanız benimkine de bakar mısınız bebek görünmedi dedi

Kaç haftalık

Benimde öyle 8 haftalıktı bazı doktorlar kürtaj dedi olmadım size ne dediler ben bekliyorum şimdilik sizde bekleyin bence bazen geç döllenme olabiliyor

Merhabalar :two_hearts: yolk sac görünüyor bu iyi bir işaret egerki gebeliginizde çok fazla iş yapmatiysaniz ağır kaldırmadiysaniz ve cinsel ilişkide aşırıya kacmadiysaniz hiç birşey olmayacaktır nacizane benim fikrim başına gelmiş biri olarak içinizi ferah tutun 2 hafta kadar daha bekleyin doktora gitmek için

Şuanda içinde bebek yok maalesef kese boyutunun ölçümü yapilmiş

Bana öyle bişey demediler sadece daha bebek görünmüyor dediler

Yok çok şükür pek bişey yapmadım ekstra ağır zaten hiç bişey kaldirmadim zaten inşallah dediğiniz gibi olur :innocent:

Yarın kontrolüm var bakalım o ne diyecek ona göre bir iki hafta daha bekleyeceğiz

Son adet tarihinize göremi 8 haftalik şuan

2 hafta daha bekle annesi eminim herşey çok güzel olacak 🩷:rainbow::melting_face::sparkles:

İnşallah öyle olur

Ama kahverengi lekelenmem var ara ara bu normal mi

Benimki açık pembe şeklinde az bişey gelmişti sonra kahverengi leşti düşüğe yakın da kan rengi oldu bu süreç biraz meşaketli canım bekle bakalım arizaliysa kendisi yavaş yavaş önce lekeleneceksin sonra kirmizilasacak öyle hemen düşük gerçekleşmio 1 hafta kadar gelir az az sonra sancın başlıo düşük gerçekleşio ama yinede kötü düşünme rabbim hepimizin yardımcısı olsun :pray:t2:

Amin Allah razı olsun canım

Merhaba cnm ben geçen sene öyle olmuştum boş gebelik bende kürtajı kabul etmedim senin için tehlikeli dedi sonra oldum ama deyerlerim dusmuyordu kendi kendine tekrarlıyor dedi ve üniversiteye gönderdi orda öğrendim ki temiz almamışlar parça kalmış zaten doktor hiç ilgilen medi tekrar kürtaj oldum bir sene boyunca takip altindaydim takı deyerlerim sifirlayanakadar haftada bir gidip kan tahlili yaptiri yordum bir ay içinde iki defa kürtajoldum yani doktorunuzu iyi seçin benim yaşadıklarımı yaşamayın benim artık piskolojim bozulmuştu şükür bu sene rabbim nasip etti 25 haftalık olduk inşallah sizede nasip eder hayırlısıyla

Alttan muayene yapmadılar mı canm benim rahim duvarin kaln dedi doktor bebek göremedim bı alttan bakıp emin olalım mı dedi ben kabul ettim 8+4de gitmiştim ancak o zman görebildik kalp atışı falan duyuluyodu inşallah hayırlı haberler alırsın

8+1 de Altan baktılar daha bişey yok dediler yarın gene randevum var gidicem bakalım ne oluyor ama kahverengi lekelenmem var ondan korkuyorum biraz

Eğer lekelenme çok fazla değilse yerleşme kanaması da olabilir canm bize de haber ver çıkınca merak ettim Allah’ım hayırlı haberlerle döndürsün inşallah

Yok böyle dünden beri var günlük dört beş damla kadar

Evet sordum var dediniz bana neden sonra yok dediniz hiçbiri cvp vermedi ne kanamam ne ağrım olmuştu 6 şubattan bir gün önce adet sancısı gibi sancı çektim çok çok hafif pembe akıntı geldi sadece bir gün sonra alındı patolojiye gitti sonuç bişe yok