Boş gebelik

Aramıza hoşgeldin :tada: @Dila

1. haftada bile bebeğini gören hamişlerimiz var uygulamada :blush:

İçinizi ferah tutun :pray:

@NURAN teşekkür ederim hoşbuldum.

6+3 kese gördü doktor kesenin arkasında 1 mlmlik kanama varmış kesede henüz bebek görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi kanamam vs olmadı hiç sordu oldu mu diye olmadı eğer olursa gel dedi çok kafama taktım arkadaşlar mide bulantılarım bu hafta siddetlenmeye başladı sağ tarafında bazen kısa süreli batma ağrı oluyor geçiyor bebek ya girmezse diye korkuyorum ya dış gebelikse :disappointed:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Bahar3461

Umarım bebeğinizi de görürsünüz :pray::heart:

Dualarım sizinle :pray:

Merak etme can 2 hafta sonra bebegim kalp sesini duyarsiniz bende de aynindurum vardi 5 haftalikti 2 hafta sonra gittik kalp sesini duyduk keseinin etrafinda kanama var dedi ama alttan hic bi kanamam yoktu progestan kullandim 2 ay sonra gecti sukur ama tavsiyem başka bir doktora daha gidin bir göz daha görsün

Beni tedirgin eden durum da kanama olmasına rağmen doğru düzgün herhangi bir açıklama yapmadı 2 hafta sonra durmazsa kesedeki kanama ilaçla önüne geçeceğiz dedi ama ya 2 haftaya kadar daha da artarsa ve kötü bişey olursa diye tedirgin oldum

Çok teşekkür ederim :pray::cherry_blossom:

1 mlimlik bir kanama oluşmuş kese arkasında sizin ne kadardı kanama ve direkt ilaca başlamış mıydı doktorunuz merak ettim?

Merhaba @Bahar3461 hoşgeldiniz belki geç döllenmedir inşallah güzel haberler alırsınız bol bol dinleninn sağlıklı beslenin

Ben hemen ilaca basladim progestana sabah aksam 1er tane ama 1 ay sonra başka daha uzman bir doktora gittim bir farkli goz daha gorsun diye ve dediki kese etrafinda bir yer var o bir sure birlesmedigi icin icindeki kanamayi doktor arkadaslar kese etrafinda kanama var diyorlar dedi masallah bebegin cok iyi kese etrafindaki o kisim zamani gelince kapancak dedi ilaci da sadece aksam 1e dusurdu ama ben biraktim tamamen 1bucuk qydir kimildaman yattim korkudan allaha sukur baska bir doktor icimi rahatlatti o yizden dedim bir baska farli bir doktor daha gorsun ama bence sende altta kanama yoksa canini sıkma fakat ilk 3ay riskli zaman fazla agir kladirma kendine cok yuklenme yeter onun haricinde gunluk islerimi yapiyorum icim rahat artik doktorumu degistirdim

Kiz kardesim de hamile benim başlarda ona da progestan vermis doktor 1 hafta kadar kullandi sonra baska bir doktora gitti o doktor da demis sana niye bu ilaci vermis gerek yok birak demis o yuzden bir farkli doktor daha gorsun derim baktin o da ayni seyi soyluyor o zaman ona gore dikkatli davranirsin

Uygulamaya göre 6+2 gözüküyor hamileliğim bugün doktora gittim keseyi var ama hala bebek göremedik doktor belki geç döllenme olabilir dedi korkuyorum sizde bole yaşayan var mı bebegi ne zaman görücem kalp atışını felan

Ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim 7 haftadayım doktora gittim maalesef boş gebelik dedi sonlandırılması gerektiğini söyledi sonra başka bir doktora gittim diğer doktor birkaç hafta beklememiz gerektiğini söyledi daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı sizce bebek tekrar oluşur mu

Daha erken benimde gec donllenmeydi keseyi 8 haftalikken görmüştük bebekte 3 gun sonra görünmüştü

Merhaba ben tüp bebekle hamileyim 7 haftadayım doktora gittim boş gebelik dedi daha önce başına boş gebelik gelen var mı

Benim 6+5 de yeni yeni oluşmuştu Bebek kalp atışı da aynı şekilde acele etme görürsün Allah’ın izniyle

https://forum.mucizeanne.com/t/bos-gebelik-kese-var-bebek-yok/4236

Beta hcg 1109 çıktı inşallah bişi olmaz ister istemez insan korkuyor

inşallah gözükür canım :slightly_frowning_face: @tup-bebek arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz

Endişe etme Allah’ın izniyle görürsün sabret 6-7-8-9 . Haftalarda bile gören var