Boş gebelik

Arkadaşlar merhaba ben 7haftalik gebeyim bugün gittiim kese var bebek yok haftaya bakalım kürtajla alırız dedi daha faazla bekleyip bebeği gören var mı aranizda

Merhaba @Banu hoşgeldin Kese 6. Haftaya kadar görünür diye biliyorum. Gücünü kaybetme. Belki geç döllenme olmuştur. Başka bir uzmana da görünmek ister misin? İnşallah güzel haberler alırsın :relieved:

Haftaya gittiğimde 8 hafta bitmiş olacak o zaman da gorunmezse başka doktora giderim ama yine de on haftaliga kadar beklemek istiyorum eğer kendiliğinden kanamam ya da kese düşmesi yasamazsam

Bu ilk hamileliğiniz mi?

Görseldeki gibi kese içinde yolk kesesi göründü mü Yolk kesesi varsa umudunuzu kesmeyin Hcg değerinizin günlük artışına bakarak da anlayabiliriz

Hayır 4. hamileligim

Bu kadar netlikte değil benim ultrason

İşin garibi kan falan da bakmadı 6haftalik başlarında acile gittmistim o zaman değerler normal çıkmıştı ama bugün bakmadı bebek yok kese var haftaya alalım dedi

4 gebeliğiniz nasıldı? İsterseniz yarın ve sonraki gün sağlık ocağında hcg değerinize baktırın. Değeriniz düzenli artıyor mu diye Tabi siz nasıl isterseniz

Diğerleri.normaldi ama ortanca oğluma hamileliğimde de kese var bebek yok denildi alacaklardı ben bekledim 9haftaya kadar göründü sonra engelli olur sağlıklı gebelik değil alalım dediler aldırmadım ama şimdi 4. Sınıfta oğlum bı problem olmadı accaba yine mi öyle olur ki bilemedim

3 Beğeni

Ben ilginize çok teşekkür ederim ilk defa forma katıldım ve çok ilgilisiniz :pray:

1 Beğeni

Bence yine öyle olur. İlk hamilelikte ilk tecrübede üstüne kapyıp olunca psikoloji çok etkileniyor. Sonuçlanınca haberlerinizi bekliyorum. :smiling_face_with_three_hearts:

Ben 4. Haftada öğrenmiştim gozukmemisti doktor 2 hafta sonra gel kesede yok bebekte şuan da dedi iki hafta sonra gittiğimde gördü biz her ihtimale karşı 9. Haftaya kadar bekliyoruz demişti görmek için kişiden kişiye degisebiliormus

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende eğer haftaya da gorunmezse bı hafta daha beklemeyi düşünüyorum

1 Beğeni

Aynı şey benim de başıma geldi. Ankara 'nın gözde hastanesi liv hospitalde bu durumu yaşadım. Bilerek hastane ismi de veriyorum çünkü bana travma yaşattılar. Beta değerlerim katlayarak çıkmasına rağmen ultrasonda (hem vajinal hem normal) kese var bebek yok, yolksac da göremiyoruz yine de beta ya bakalım ama kese şekil de bozuk olsa bile sağlıksız bir gebelik dediler 6 haftalıktım bu arada. Beta ya bakıldı yine katlançmış bir değer çıktı. Doktor beta katlamış değeri ama malesef kürtaj yapmak zorundayız dedi. 2.gebeliğimm bu arada ilkini de 9. Haftada kalbi durarak kaybetmiştim. Neyse bana 2 gün sonrası için (hafta sonu oldugu için) kürtaj randevusu verdi. B2 gün sonra oraya değil başka hastaneye gittim. Kürtaj niyetiyle gittim ama doktor bebeğin kalbi atıyor dedi bana. Şu an 26 haftalık hamileyim hastane ile ilgili davaya hazırlanıyoruz. Bunu bilerek uzun uzun anlattım çünkü benim için çok iğrenç günlerdi. En prestijli hastane diye gittim bana kötü bir üslup ve muamele ile yaklaştılar. Karşılarında ağladım, üzülme en azından normal yolla hamile kalıyorsun tüp bebek ile uğraşmazsın dediler. O yüzden lütfen bekleyin. 8 - 9.haftayı görün öylr gidin belki geç döllenmedir

4 Beğeni

Çok geçmiş olsun yaşadıklarıniz için sonrası için çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ben de beklemeyi düşünüyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Çok teşekkür ederim, sizlerin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

2 Beğeni

Arkadaşlar daha önce yazmıştım kese var bebek yok demişlerdi 7. haftalıkken yine gittim bekleyelim dediler şuan 10 hafta bitti salı randevum var ama bugün ara ara hafif kanamalarım oldu bı var bı yok napmam lazım kendiligiinden düşmesini mi bekleyeyim acile mı gideyim acikcasi evde düşük yapmaktan korkuyorum

2 Beğeni

Acile gitmeniz lazım hemen. Evde beklemeniz riskli olabilir sizin için :pray:

3 Beğeni

Ağrım da başladı zaten giderim teşekkür ederim

3 Beğeni