Boş gebelik

Ben de acile gitmenizi öneririm. Belki son anda bebek görünürse düşük riski tedavisine başlanır. Benim ilk düşüğüm evde gerçekleşmişti. Bir anda oldu. Regli olcakmışım gibi oldu. Karnımı sevdim. Tuvaletim gelmis gibi hissettim tuvalete gittim. Bebek gitti. Hiç ağrım olmadı. Düşük tedavisine başladığım ikinci günü bebeği kaybettik. Kurtaj olduğum gün boş gebelikten dolayı kurtaj bekleyen bir hanım vardı. Biraz konuştuk. Boş gebelik olduğu için bebeğe bağlanma olmadı demişti. Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Acilden çıkınca bize de müsait olursanız yazar mısınız

3 Beğeni

Acilde serum taktılar,sonra hem karnından hem alttan ultrason bakıldı kese hâlâ boş ama almayız dediler kese şekli bozuk değil büyümesi normal bi şans daha vermeliyiz dedi ama ben dedim çok yoruldum artık psikolojik olarak bu belirsizlik git güller beni yordu dedim kanaman adet kanamasi gibi olup parçalar düşürmeye başladığında müdahale ederiz onun dışında alamam şuan dedi 10 haftalık ama kesen 10 haftalık kesesi degil çok minik o yüzden beklicez dedi ve şuan pıhtı seklinde daha kırmızı akıntılarım var ara ara sancılarım var yarın randevum vardı bakalım ne diyecekler

2 Beğeni

@Banu Çok geçmiş olsun :pray:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :heart:

3 Beğeni

Şuan psikolojik olarak çok bunalmış hissediyorsunuz. Bence beklemeniz daha doğru olmuş. Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

2 Beğeni

5+4 um sanirim az evvel gittim doktor gosterdi haftaya gelirsin dedi insAllah hayirlisi olur kizlar ben cok yiprandim şu surecde varmi yokmu suphesi beni mahvediyo hele o beklemek rabbim once sizlere sonrada bana yardim etsin :confused:

3 Beğeni

Ben de hemen görememiştim. 6. Haftada bebeği gördüm Doktorunuz umutlu muydu

haftaya eger gorunmezse sonlandiracagimiz soyledi neden dedi boyle oluşmazsa obur haftalardasa olusmaz dedi hani beklermiyiz 8 9 haftayi dedim o zaman saglikli gebelik degil dedi persembe randevum var o gun belli olacakmis

1 Beğeni

@oburhanim Umarım en güzel sonucu alırsın :pray::heart:

1 Beğeni

Randevunuz yarın sanıyordum

Boş gebelik yaşayan var mı nasıl bir durum anlatabilir misiniz sanırım ilk bebeklerine hamile olan birçok kardesimde aynı durum var acaba boş gebelik olabilir miyim stresi…Bilenler biraz bahsedebilir mi lütfen

1 Beğeni

Kuzenim yaşadı iki kez. Kese oluşuyor görünüyor ama içinde embriyo yani bebek olmuyor. Boş olunca vücut da onu kabul etmiyor ve dışarı atmaya çalışıyor. Ve HCG değeri de düşüyor tahlillerde. bu yüzden kanama ağrı olup kendi kendine adet gorur gibi bir kaç güne dusuruyorsun. Kanama olursa doktor gözlem altında kendiliğinden düşmesini bekliyor genelde müdahale etmiyor ama olmazsa kürtaj ya da vakum ile alıyorlar.

3 Beğeni

Ben bu durumlarda kendime stres olmanın şu ana faydası oluyor mu diye soruyorum. İlk gebelik mi?

1 Beğeni

Bundan önce kimyasal ve düşük olabileceğini düşündüğümüz bir gebelik geçirdim şuan ilk gebeliğim denilebilir çok korkuyorum ve korkuma engel olamıyor elimde değil çok dua ediyorum hepimize

1 Beğeni

Dualarını eksik etme elini karnına koy dualarını oku rabbim kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah Allah kimseye yaşatmasın inşallah öyle bi durumla karşılaşmazsınız @Cansu hanımın da dediği gibi bencede kendinizi strese sokmanın size faydası yok

2 Beğeni

Teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden duayı hiç eksik etmiyorum dualarda yer alıp verelim biznillah :palms_up_together:t2::herb::dove:

1 Beğeni

Benim annem yaşamıştı. Dış gebelik demişti doktor. Bence de stres yapmamak en iyisi

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar doktora gittim 6+6 günlük hamileyim doktor Vajinal muayenede bebeği göremedi onu besleyen damarı da göremedi çok uğraştı ama bir türlü olmadı haftaya gel bir daha bakalım olmazsa kürtaj alalım dedi böyle olupta sonradan görenler var mı acaba gerçekten çok üzülüyorum bu arada kese büyüklüğü1.92 cm yazıyor

3 Beğeni

böyle birşey yaşamadım ben ama inşaAllah birdaha gittiğinizde bebeği görmüş olursunuz hayırlısıyla

3 Beğeni

Bende şöyle olmuştu 4 haftalıktı kanda çıktı hemen ultrasonla bakıldı kese var ama kalp atışı yoktu doktor üç kere baktı kalp atışını duymadı alltan bakabilir miyim diye tabiki dedim alt muayene de kalp atışı çıktı ben ve eşim çok korkmuştuk doktor dediki kalp atışını eger altan duymadaydık seni kürtaja alıcaktım dedi

2 Beğeni