İnşallah bende görürüm psikoloji olarak çok etkilendim kanama birşey Yok bir umut bekliyorum
Umudunuzu kaybetmeyin, sonradan bebeği ve kalp atışını duyanlar var forumda.
Dinlen haftaya kadar yat uzan hiç bir şey yapma bu hafta
Kendi kendini üzersin dua et kuzum dua et devamlı kuzum
İnşallah öyle olur durup durup ağlıyorum yiyemiyorum içemiyorum 5 yıl sonra geldi bize üzülüyorum
üzülme bende de 5 yıl sonra oldu. İlk bebek düşük olmuştu. Düşükten 4 ay sonra tekrar hamile kalmıştım.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz
@Nurd35
Bende 5. haftada yok demişlerdi, 6. haftada göründü. İçinizi ferah tutun, dualarım sizinle ![]()
Teşekkür ederim inşallah sizin gibi olur benimde sağolun hoş buldum ![]()
Bizde de buna benzer durum vardı çok şükür güzel haberi aldık
Şöyle doktorlarımıza sözüm yok fakat ultrasonlar farklılık gösteriyor çoğu zaman doktor değiştirseniz bir de başka bir ultrasondan bakılsa
İlk gittiğim doktorum iki kez göremedi sonra tanıdıkların tavsiyesi üzerine gittiğim doktorum kalp atışını duyurana kadar herşeyini gösterdi sağolsun
İnşallah sizde bu güzel haberi hayırlı bir şekilde alırsınız ![]()
Çok sağolun siz kaçıncı haftadaydınız inanın vakit geçmiyor cumartesi nasıl olacak diye bekliyorum
- Haftada gitmiştim 7+1 de kalp atışıyla birlikte bu haftada öğreneceklerimizi öğrendik şuan bende 8. Haftamdayım
hic umudunuzu yitirmeyin ve dinlenin cunku bence erken ben de ilk kalp atisini 8.ci haftada duymustum
Benim de 5 haftayı geçmişti kese bile gorunmemisti. 6 dan sonra göründü endişelenmeyin kendinizi üzmeyin hayırlısı olsun.
Çok moral oldunuz çok teşekkür ederim ![]()
Çok teşekkür ederim Burcu inşallah güzel olur sonu ![]()
![]()
Merhaba hanımlar 5+5 te yarın ben de ilk ultrasona gireceğim dua edin ben de göreyim görmezsem de sorun yok beklerim 9.haftada göreni bile biliyorum
Arkadaşıma da aynısı söylenmişti maalesef, çok şükür sağlıkla bebeğini dünyaya getirdi de ek gıdaya bile başladılar
inşallah siz de güzel haberler alırsınız ![]()
Ne güzel inşallah canım benim inşallah ![]()
5 Haftalık hamileyim ,doktora gittim .Bana kesenin olduğunu fakat içinin boş olduğunu söyledi . Beta hcg değerim 8815 çıktı kan tahlilinde .
Merhaba @Dila hoşgeldiniz
biraz daha bekleyin belki geç döllenmedir. Ben 6. Haftada bebeğimi gördüm