Beta Hcg Değeri

Sizin normal aralıktaymış:smiling_face:

1 Beğeni

6 haftalık hamilesiniz en son regl tarihin ne zamandi

1 Beğeni

@Öykü18 sanırım 6 hafta oluyor ama doktorunuzun net bişey söylemesi daha iyi :blush:

1 Beğeni

10 kasımda en son adet oldum ama 18 aralikta kan testi verdim negatifti 29 aralikta 200 cikti simdi de 10485

1 Beğeni

19 unda ilk randevum ama merak ettim fikir sahibi olmak istedim cunku interneeti degerlerle karsilastiramiyorum

1 Beğeni

Doktorum bişey demedi

1 Beğeni

28 kasmdı ama regl tarihe göre kalmadım 19 aralıkta test verdim negati çıktı sonra kaldım galiba hamile

1 Beğeni

Aynen benimde bu sekilde adet tarihine gore hesaplama olmuyor cok ucuk fark oluyor 10 kasim son adetim.Ne zaman kontrole gideceksin gebeliklerimiz cok yakın

2 Beğeni

Yarın gıdecem bakalım kese inşallah Görür doktorum evet doğumda eylül ayı gibi gözüküyor

2 Beğeni

İnsallah saglikla dogar.Kontorolden sonra yazar misin

2 Beğeni

Tabiki yazarım

2 Beğeni

Geç döllenme olmuş olabilir o zaman canım ilk Dr randevu sonucunu bekliyoruz

2 Beğeni

Arkadaşlar merhaba aklıma takıldı benim total hcgmde u/l biriminde sizlerinde aynı mı genelde mlu/ml oluyormuş ona göre değer farkı oluyor çünkü

Genelde mIU/mL kullanılıyor. İkili test yorumu için paylaşım yapan annelerin tahlil sonuçlarında öyle. Forumda “ikili test” şeklinde arama yaparsan görebilirsin.

1 Beğeni

Bakın böyle

Bunu mIU/mL çevirmek için 1.000 ile çarpman gerekir. Sonuç 230 çıkar veeeee hamilesin :grinning:

3 Beğeni

Referans araliginiz 0.5-5 olduğu için bu değerlere göre test şuan negatif. Umarım artış gözlenir.

Bende öyle düşündüm ama kafam karışmıştı çoook teşekkür ederim Allah’ın izniyle doktora gidince daha kesinleşsin haber vereceğim sizlere :smiling_face_with_three_hearts: tekrar çok teşekkür ederim

1000 ile değil 10 ile çarpılır, sizin değeriniz 2.3 oluyor, en az 5 olması gerekiyor. Yükselir belki. Yine de böyle heveslenip uzulmellnizi istemem. 2 gün ara ile testinizi yenileyin 5’i geçmiş ise zaten hamilesinizdir.

1 Beğeni