Sizin normal aralıktaymış
6 haftalık hamilesiniz en son regl tarihin ne zamandi
@Öykü18 sanırım 6 hafta oluyor ama doktorunuzun net bişey söylemesi daha iyi
10 kasımda en son adet oldum ama 18 aralikta kan testi verdim negatifti 29 aralikta 200 cikti simdi de 10485
19 unda ilk randevum ama merak ettim fikir sahibi olmak istedim cunku interneeti degerlerle karsilastiramiyorum
Doktorum bişey demedi
28 kasmdı ama regl tarihe göre kalmadım 19 aralıkta test verdim negati çıktı sonra kaldım galiba hamile
Aynen benimde bu sekilde adet tarihine gore hesaplama olmuyor cok ucuk fark oluyor 10 kasim son adetim.Ne zaman kontrole gideceksin gebeliklerimiz cok yakın
Yarın gıdecem bakalım kese inşallah Görür doktorum evet doğumda eylül ayı gibi gözüküyor
İnsallah saglikla dogar.Kontorolden sonra yazar misin
Tabiki yazarım
Geç döllenme olmuş olabilir o zaman canım ilk Dr randevu sonucunu bekliyoruz
Arkadaşlar merhaba aklıma takıldı benim total hcgmde u/l biriminde sizlerinde aynı mı genelde mlu/ml oluyormuş ona göre değer farkı oluyor çünkü
Genelde mIU/mL kullanılıyor. İkili test yorumu için paylaşım yapan annelerin tahlil sonuçlarında öyle. Forumda “ikili test” şeklinde arama yaparsan görebilirsin.
Bakın böyle
Bunu mIU/mL çevirmek için 1.000 ile çarpman gerekir. Sonuç 230 çıkar veeeee hamilesin
Referans araliginiz 0.5-5 olduğu için bu değerlere göre test şuan negatif. Umarım artış gözlenir.
Bende öyle düşündüm ama kafam karışmıştı çoook teşekkür ederim Allah’ın izniyle doktora gidince daha kesinleşsin haber vereceğim sizlere tekrar çok teşekkür ederim
1000 ile değil 10 ile çarpılır, sizin değeriniz 2.3 oluyor, en az 5 olması gerekiyor. Yükselir belki. Yine de böyle heveslenip uzulmellnizi istemem. 2 gün ara ile testinizi yenileyin 5’i geçmiş ise zaten hamilesinizdir.