Öyle mi oluyor ama neden referans dışı olarak görünüyor önceki tahlilimde böyle değildi şimdi kırmızı görünüyor
İnternette 1000 ile çarpılır yazıyor emin misiniz acaba
Umarım sizin dediğiniz gibidir, ki çok isterim hayırlı haberler almanızı. Hem doktora gitseniz de gebeliginiz görünmez adetiniz gectikten sonra bile 5-6 haftadan önce kese görünmüyor, 7-8 hafta olmadan da kalp atışı duyulmuyor. Bu şekilde çok yopranirsiniz. Testi yenilerseniz en doğru sonuca ulaşmış olursunuz. Rabbim kalbinizi ferahlatsin.
Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız bekliyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru
Teşekkürler sizce gebelik kesin mi attığım değerlerden
Öyle olsa referans değerleri içinde olur ve ünlem gözükmezdi
Allah’ın izniyle hayırla sağlıkla nasip eylesin rabbim
Sağlıkla gelsin minnoş
Bence çok erken yapmişsiniz evet istiyosunuz bekliyosunuz sizi anliyorum ama isin sonrasinda olmayip uzulmekte var ve siz şuan kendinizi buna baglayip ümit edip sonradan uzulmeyin diye ben içimden geleni söylicem değerlere göre gebelik yok korunmadiniz durumda hormonlar farkli sargilanir ve degerleriniz bu şekilde çikabilir çok normal bu ama umarim inşallah istediğiniz gibi olur ve saglikla kucaginiza alirsiniz
Bakin benimde 10 gun onceden yapilmiş bir testti ve sonuç bu şekilde ıu/l çikmişti ama o ay sonuç negatifti çünkü yumurta çatlama dönemi o dönem ve dengesiz çikabilir yuksek çikabilir
Canım belirtilerim çok fazla fizyolojik olarak o yüzden test yaptım zaten bir iki güne gideceğim doktora bakalım hayırlısıyla nasip eylesin rabbim
Selam hanımlar
Son adet 4 Aralık 2023
Beta hcg değerim 10000.0 çıktı kac haftalik oluyor ?
Pazartesi doktor randevum var
4 5 hafta arasi olur net olarak ulturason görüntüsü onemlidir hayirli olsun gebeliğiniz
Teşekkür ederim
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Adet tarihinize göre 5 haftalık hamilesiniz
Bebeğinizin Tahmini doğum tarihi: 09/09/2024
Benim de son adet tarihim 4 aralık 2023 ve değerim 1026 cnım aynı zamanda doğum yapacağız galiba
Kizlar ya beta hck degerlerine e nabizdan bakılıyor mu
Evet bakılıyor canim