Beta Hcg Değeri

Merhaba kızlar ikiz bebek bekleyen var mı? Benim betam ilk 115 di sonra 707 oldu ve sonra 5790 oldu ve 14000 şeklinde devam ediyor yani ben biraz bu konuyu konuşarak istişare etmek isterim

1 Beğeni

Gebelik dönemindeki son adet tarihine göre haftalık bazda HCG değerleri: 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL 9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL 13 ila 16. hafta: 13.300 ila 254.000 mlU/mL 17 ila 24. hafta: 4.060 ila 165.400 mlU/mL 25 ila 40. hafta: 3.640 ila 117.000 mlU/mL

Şuan kaç haftalıksınız

1 Beğeni

Şuan normalde 6+2 ama iki hafta geriden geliyor dedi kesem 7,5 mm betam da 14000 oda ikizden şüphelendi ama keseyi görünce ikiz demedi bende merak ettim tabi şuan hamile olmak dahi çok güzel bir mutluluk ve heyecan benim iciiin

2 Beğeni

6.Haftaya göre değerler tek gebelik olarak gösteriyor. Eger ikizleriniz olursa uygulamada ikizleri olan ilk gebemiz olacaksınız. Ben de ikizlerim olsun çok istemiştim. Sıradaki randevunuzda belli olur diye düşünüyorum Sıradaki randevunuz ne zaman Ben de çok heyecanlandım :star_struck:

Ayy benim eşim çok 4üz istemişti bende çok korkuyorum yaaa

1 Beğeni

Evet 6. Haftaya göre değerler fok normal ama doktorum 2 hafta geriden geliyor dedi ve kese 7,5 mm 4,5 hafta falan oluyor bu durumda bakalım bende bilmiyorum sağlıklı olsun da merak ettim acaba vari diye ama hiç fark etmez iki veya tek yeterki olsun doktorum artık 3-4 hafta sonra gel dedi çünkü geç döllenme dedi yani o yüzden ama dediğim gibi keseyi gördü ikiz ddemedi başta ikiz olabilir mi demişti

1 Beğeni

Tamamen şans bu bir lütuf eğer ikizse ben çok mutlu olurum, sağlıklı bir gebelik en büyük dileğim tabi ki

2 Beğeni

Aynen tamamen şans

Bu durumda benim miniğim daha 1-2 haftalık mı oluyor :see_no_evil: Bir de ben genel kan testi verdim vitamin şeker falan filan hepsi iyi çıkmış çok şükür :smiling_face_with_three_hearts: pazartesi tekrar kan vercem ortalama kaç olması lazım beta hcg değerimin ?

2 Beğeni

Hamilelikteki ilk sorduğun soru bu oldu galiba hayırlı olsun. Bebek isteyen seçeneği yerine hamilelik demek beni de çok mutlu etti

Ertesi günü kan verdiĝinde değer iki katına çıkmış olması beklenir. Değer 100 ise ertesi gün 200 olmasinı bekleriz. Değer 100 ise ertesi günü 50 olduysa kese oluşumunda problem olduğu anlamına gelir. Haftana göre değerler attığın görselde de var. 6 haftalık olduğunda 500-1000 arası olması beklenir Önemli olan şuan çıkan değerden daha yüksek bir değerde olması gerekiyor. Doktor değerin yükseldiğini görünce kesenin de geliştiğini düşünecek

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Hayırlı olsun tekrardan :heart:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_eyes::pregnant_woman:t2::heart:

2 Beğeni

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :heart:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar bugün 2. Kez kan vermeye gittim 4 gün önce 105 ti şimdi 984 dedi biz binin üzerinde bekliyorduk biraz nazlı bı bebek galiba yavaş yavaş artıyor geç döllenmeden de kaynaklı olabilir dedi normal bı artis değil mi ertesi gün 2 katı artıyorsa 4 gün sonra 805 falan oluyor zaten 12 hazirana da randevum var miniğimle ilk tanışmamız olacak İNŞALLAH :heart_eyes::face_holding_back_tears::palms_up_together:t2::white_heart:

5 Beğeni

hadi hayırlısıyla güzel haberler alrsın sağlıklı kucağına almayı nasip eder Allah​:cherry_blossom::pray:

2 Beğeni

Amiin canım ALLAH razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız İNŞALLAH :palms_up_together:t2::heart:

2 Beğeni

Çok sevindim adına artması güzel :heart:

3 Beğeni

Teşekkür ederim bana göre de gerektiği gibi artmış :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni