Beta Hcg Değeri

Benim ilk yaptirdigimda 59 du 3 gün sonra 430 oldu bende keseyi görmedim ama doktor rahim kalınlaşmış dedi sağlıklı gibi dedi dış gebelik değildir muhtemelen çünkü dış gebelik de rahim kalinlasmiyormus

2 Beğeni

Allah Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Merhaba @pd.cansel hoşgeldiniz İlk 3+5’de gittim rahim kalınlaşmış ama kese yoktu Beta değerim 21,4 çıktı. Bir daha hiç beta bakmadı 6. Haftada gittiğimde keseyi gördü Beta değerinin gerilemesi daha kötü. Çok yavaş da olsa artıyor. İnşallah yakında bebeğinizi görürsünüz Sıradaki randevunuz ne zaman :bouquet:

1 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsınız

1 Beğeni

Buraya da yazın merak ediyoruz

2 Beğeni

Birde benim beta HCG değerim tam 4 haftalıkken 4.700lerde çıktı acaba ikiz olma ihtimali var mı sizin yorumlarınız nelerdir :innocent:

Son adet tarihinize göre mi 4 haftalık

Evet 21 Nisan’da son adet tarihim 22 Mayıs’ta betam 4700du

1 Beğeni

Baya yüksek cikmis benimde son adet tarihim 21 Nisan 25 Mayıs’ta beta 430 çıkmıştı

1 Beğeni

İkiz olma şansı baya yüksek dediler kese tek kese görüldü ama tek yumurtada olabilirmis umarım ikizdir çok istiyorum :innocent:

2 Beğeni

Hayırlısı sağlıklısı olsun :blush: inşallah

1 Beğeni

Teşekkür ederim Allah’ın izniyle sağlıklı bebislerimiz olur inşallah :innocent:

1 Beğeni

Beta 430 kaç haftalık acaba bayanlar

1 Beğeni

@Cansu.ylmz En yukarıda Cansu hanım yazmış hafta hafta beta hcg artışını sizin 4 yada 5. Hafta sanırım :smiling_face:

1 Beğeni

İkiz gibi görünüyor :sweat_smile:

1 Beğeni

A evet teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Ay hadi İnşallah hayırlısıyla :heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba. 4 hafta 4 günlüğüz 26 mayısta beta hcg değerim 23 çıktı, 29 mayısta 68 ve bugün 5 Haziran’da 2368 çıktı. 1 haftada bu kadar yükselmesi normal mi bununla ilgili bilgisi olan aynı durumu yaşayan varmı aranızda?

2 Beğeni

Merhaba @Eylem hoşgeldiniz Bence yükselişi çok güzel :smiling_face_with_three_hearts: Randevunuz ne zaman

Hoşbuldum teşekkür ederim :cherry_blossom: doktorumuz yarın çağırdı

1 Beğeni