Bugun beta hcg sonucu aldim 177,6 cikti Allaha şükür hamilelik ver dedi doktor, kac haftaliktir 177 olunca bide ne zaman kadin dogumdan randevu almam gerek sizce
Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün Son adet tarihiniz ne zaman Beta degerine göre gebelik haftası belirlenmiyor. Son adet tarihine göre gebelik haftası belirleniyor. Gebelik haftası ile çıkan değer uyumlu mu diye bakılıyor Hemen randevu almanızı öneririm. Şuan düşündüğünüz bir doktor var mı? Doktor konusunda kararsızsanız konu açarak doktor önerileri alabilirsiniz
Son adet tarihine göre hesaplama yapılmalı 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL 7 ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL 9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL 13 ila 16. hafta: 13.300 ila 254.000 mlU/mL 17 ila 24. hafta: 4.060 ila 165.400 mlU/mL 25 ila 40. hafta: 3.640 ila 117.000 mlU/mL
03 mayis son adet
4+6 haftalık hamilesin. 5 haftalık anne degerleri beta hcg uyumlu Tekrar hayırlı olsun Uygulamada gebelik haftanızı girmek ister misiniz?
Teşekkür ederim
Ne zaman kadın doğum doktoruna gitmeliyim sizce
Ben 4 haftalık gebeyim, 6. Haftada gelin dedi bir doktor, kesenin oluşması için beklemek gerekiyor dedi.
Bence en erken randevu günü ne zaman? Ertelememekte fayda var. Türkiye’de zaten zor randevu bulunuyor. Bir an önce bebeğinizi görün. Kese olmuş mu? Kalp atışı var mı? Keseyi görünce tahlil yapıyorlar. Tahlillerinizi yaptırırsınız. Bence bu hafta içinde gidin
Evet suan erken sizin için 6.7. haftalarda net gözükebilir
Anladım pazartesi 5+5 olucak insAllah kontrol amaçlı bi gidicez insAllah sorun çıkmaz
Gönlünü ferah tut
Cok dua edin
Gittiniz mi doktora ne dedi acaba , 4+4 ken mi 2368 mi cikti acaba
Evet gittik değer güzel yükselmiş dedi fakat keseyi göremedik 10 gün sonra tekrar gideceğiz
Artış göstermiş, çok güzel Keseyi vs gördünüz mü ya da test pozitif mi ?
Yok kese gozukmedi ama rahim kalinmasmis iyimis , ama artiş guzel mi ki
Evet artış güzel
Sali gunu 177.6 Perşembe gece 23.09 kan verdim 466.3 cikti Kese gorunusu yok ama rahim kalinlasmis artis guzel mi
Bence artış güzel. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız
Bence artış güzel umarım Yakın zamanda güzel haberler alırsınız Randevunuz pazartesi diye hatırlıyorum. Az da kalmış. Bol bol dinlenin sağlıklı beslenin