Beta Hcg Değeri

Cok sagol canim dualrin icin. Allah razi olsun bugun ogrendik kardesim hamileymis. Darisi senin ablana insallah. Rabbim onuda sevindrsin​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::heart::heart:

Çok şükür canım çok sevindim ablanın da bekliyoruz uygulamamıza ve çok tebrik ettiğimi söyleyin

Merve Dizdar Dua GIF by TRT

Hayırlı olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin .Sağlıkla kucagina alir insallah .

Benim betam 44.50 yken test yapmıştım silik 2. Çizgi çıkmıştı bi erken gebelik testi alıp denemeli :smiling_face_with_three_hearts:

Cok tesekkur ederim cnm Allah razi olsun​:heart:

Tahlil verdi pozitif cikti cnm

Cok tesekkur ederim cnm Allah razi olsun. Evet soyldm katilck o da insallh aramiza​:heart::hugs:

1 Beğeni

Rica ederim canım benim :two_hearts: sabırsızlıkla bekliyoruz ablanın :heart:

Kızlar 28 günde bir adet gören biriyim. Adet bekledğim ilk gün beta 751 çıktı iki gün sonra tam 48 saat bile olmamıştı 1705 çıktı betam. bu değer normal mi? ikiz olabilir mi merak ediyorum. Bu arada kesem oluşmaya başlamıştı 1705 çıktığında. 10 gün sonra gel dedi doktorum ama günler geçmek bilmiyor​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Merhaba, hoş geldin canım. Gebeliğin hayırlı olsun. Beta hCG iki katına çıkması beklenir normalde ama bu illa tam iki katı olacak diye bir kural yok. İkiz olma ihtimali bence düşük :slight_smile:

2 Beğeni

Öncelikle çok teşekkür ediyorum​:smiling_face:4 haftalık gebelikte 5-425 arasında olması gerektiğini okuduğum için panik yaptım aslında ben tabi iki katından fazla artışta etkili oldu :see_no_evil:

2 Beğeni

Merhaba @Raziye hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :star_struck::star2::partying_face::teddy_bear:

Hoşbuldum :smiling_face:amin inşallah :see_no_evil: çok heyecanlı bir serüvenmiş bu :smiling_face_with_tear::heart:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face: Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts: @Raziye

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize :heart:inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

@Raziye ben hamileliğimi 6 haftalıkken öğrendim beta değeriö 15256 idi.

Henüz ilk ultrason muayneme gitmedim kan sonucum betam 10485 kac haftalik oluyor

2 Beğeni

@Mericey Benim 1579 değer çıkmıştı 4 haftalık demişti doktor 5+2 ye girdik çok şükür :pray::heart:

1 Beğeni

Benmde 1700 çikti en son kaç hafta oluyor

1 Beğeni