Beta Hcg Değeri

Ayyyy insallahhh guzel haberler veririm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayrli evlatlar versin hepimize. Allah razi olsun hepinizdende

Rabbim hepimizden razı olsun canım bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı olsunn :slightly_smiling_face:

Cok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Merhaba @Mericey hoşgeldiniz :bouquet:

Benimde öyle adet tarihimli uyuşmuyor

Geç. Döllenme oluyor muhtemelen

Hayırlı olsun bebiş geliyor :innocent::star_struck::partying_face: kardeşini de mucize anneye bekliyoruz :bouquet:

Celebration Dancing GIF by Juli

Teşekkür ederim canim hosbuldum

Insallah canim sonucu bi ögrenelim hayirlisiyla onuda getircem buraya

Merhaba @Sbolum hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :clap:t2::partying_face::star_struck:🪇:teddy_bear:

Meraba :melting_face::melting_face: cok teşekkür ederim

Ne zaman öğrendn gebe olduğunu :smiling_face_with_three_hearts:

Hic umutlu degildim aslinda kurtaj olmuştum agustos ayinin sonunda taki gecen hafta cumartesi adetime 4 gun kala yerlesme kanaması gördüm :melting_face:

Peki hesaplanirken son adet tarihine gore mi hesaplanıyor eger oyle olursa arada 5 haftalik bir sure oluyor biraz fazla oluyor

İşte ben son adet tarihine göre kalmadım gebe 28 kasım normalde son adetm 19 aralık test verdim negatif çıktı sonra 23ndr adet olmam gerekirken olmadım 10 gün geçikmeylr test yaptım beta 271 çıktı sonra 48 saatlik test yaptışar kimyasal düşündü doktor çok şüküt çıkmadı bişey

Benim de aynı öyle oldu 24 Kasım son adet tarihi 14 ünde kan verdim negatifti 22 sinde beta hcg 310 çıkmıştı bazen bebeğin gelisim durumuna göre son adet tarihini guncelleyebiliyor doktorlar daha minikler inşallah gelisimleri güzel olur

İnşallah canm

Cok tesekkur ederim canim Allah dualarimizi kabul etti bi mucize oldu ve kardesim hamileymis​:hugs::heart::heart::palms_up_together::palms_up_together: