Aramıza hoşgeldin ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Sağlıkla al kucağına inşallah ![]()
![]()
Aramıza hoşgeldin ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Sağlıkla al kucağına inşallah ![]()
![]()
10 kasimda adet oldum 18 aralikta kan testi yaptirdim negatifti 29 aralikta tekrar yaptirdim 200 cikti Son adet tarihime gore kac hafta oldugunu hesaplayamiyorum cunku bi kere negatif cikti buyuk ihtimalle 19 20 aralikta gebe kaldim benim gibi bu belirsizligi yasayan var mi
Bu işinize yarayabilir
Aramıza hoşgeldiniz ![]()
Gebeliğiniz şimdiden hayırlı olsun ![]()
5 ila 50 arasi ilk 3 hafta olarak hesaplanir 5 ila 450 arasi 4uncu hafta olarak hesaplanir 1000 ise 5 haftalik oyle oyle cikiyor değerler 3 4 hafta arasi senin bence
8 inde randevum var ama cok merak ettim neye gore hesaplayacağımı adet tarihime gore yanlis oluyor ona eminim.Çok tesekkur ederim bende ayni fikirdeyim
Tutmuyor adet tarihiyle hiçbir zamn uyuşmuyor benimkiler hep geride gidiyor seninde öyle muhtemelen
Amiinn inşallah ![]()
![]()
![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Bu 2-3 haftalık gibi geç döllenme olmuş olabilir canım biraz daha bekle sonra tekrar kan testi verin o zaman kaç çıkacak bakalim
Beta Hcg 12173 ne demek kizlar acil yardim
Beta hCG hamilelik hormonu olarak bilinir. Aşağıya hamilelik haftalarına göre beta hCG değerlerini bırakıyorum.
Teşekkür ederim ![]()
Kiz kardesim grip oldugu icin doktora gitmis kan degerleri 300 cikmis. Doktor hamile olabilirsin kadin doguma git demis. Ayrica kiz kardesime asla cocugun olamaz denmisti. Kan degerlerindn anlyan var mi hamile olabilirmi sizce kizlr. Eger oyleyse lutfen dua edin hamile olsun. Sizlerin duasi kabul olur
O da tam bilmiyo cnm cok heyecan yapmis hic bisey soramamis. O yuzdn bnde merak ettim burda bi sorayim dedim
E nabizdan bakabilir muhtemelen tahliline. Eğer beta HCG değeri 300 de hamile olma ihtimali olabilir kadın doğumun da bakması lazım. Ama başka bir değerse bilemiyorum
Bi kac gune gidecek. Amin canim sagolun insallah rabbim nasip eder
O zmn kadin dogumda kesin belli olur insallah
Hangi test beta HCG testi mi var mı test kağıdı veya enabiz görüntüsü bı atın bakalım inşallah hamiledir dualarımız sizinle ![]()
Merak ile bekliyoruz inşallah güzel haberi verirsiniz ve bı mucize daha gerçekleşmiş olur ![]()
![]()
![]()
![]()
Yazarim insallah sonucu. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah. Sizin ablaninizida sevindirsin rabbim insallah
Istedim cnm varsa gorunce msjimi atarsa bnde atayim buraya. Insallah cnm Allah razi olsun