Beta Hcg Değeri

Merhabaa ben yeni hamile oldugumu öğrendim dün kan sonucum 1767 çıktı 4+3 günlük nasıl sizce, dört ay önce düşük yapmistim çok şükür rabbime :hatching_chick::baby:t2::four_leaf_clover:

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::pray:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face::star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts: Beta HCG iki günde bir iki katına çıkar sonuç iyi gözün aydın canım :hugs::two_hearts:

Hayırlı olsun

Kızlar iyi akşamlar ilk beta değerim 230du. 10 gün içinde 680e kadar yükseldi sadece. Bu şekilde yavaş yükselen var mı? Son adet tarihim 16 kasım ama korunmasız ilişkim 30 kasım. Acaba henüz yeni olduğu için mi bu şekilde ve kese görünmüyor.

Doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi ilişki tarihine göre aslında daha yeni 4 hafta olmuş oluyor

Evet doğru söylüyorsunuz başka bi doktora da görüneceğim gelecek hafta umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim 🩷

Merhaba @Ilknurcum hoşgeldiniz :tada: hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba @add hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts: umarım güzel haberler alırsınız

İkiz gebelikmi acaba

Senin durumun ne oldu uzun zaman geçmiş açalı iyi misiniz

Hanımlar 6 hafta 5 günlük hamileyim iki gün ara ile gebelik testi verdim ben ikisinde de beta değerim 10000 çıktı bir sıkıntı yoktur dimi ???

Gebeliğin ilk zamanlarında bu değerin 24 - 48 saatte bir iki katına çıkması beklenir ama her gebelik kendine özeldir. Kalp atışını duydunuz mu?

Kalp atışı için daha gitmedik doktor 8 yada 9.hafta gelin dedi bize kalp atışı için canım

O zaman iyi düşün iyi olsun canım. Yurt dışında mı yaşıyorsun?

Normal gibi görünüyor ama detaylı bilgi için de bi doktora gitmek lazım

Çok şükür iyiyim 9 haftalık olduk :smiling_face_with_three_hearts:

Oh şahane çok sevimdim. :heart_eyes::heart_eyes::heart::heart:

Umarım kalp atışını duyarsınız :pray::heart::blush:

Aramıza hoşgeldin :tada: @add

Doktorunuz ne dedi ?