Beta Hcg Değeri

Merhaba geçmiş olsun beta hcg için sağlık ocağına gün aşırı pazartesi verdiysen çarşamba ,cuma iki günde bir kan vermen gerek kese görünmesi için 1250 ti geçmesi lazım demişti doktor bize bizde ilk beta 33 çıktı özelde 31 e düştü sonra doktor düzenli bir sağlık ocağında iki güne bir ver dedi 859 dan sonra 2100 çıkınca hemen gittik kese göründü ama gene alttan muayeneyle korkma sende iki güne bir sağlık ocağında beta 2 günde bir 2 katına çıkıyor mu diye baktır

Su an adetimi 9 gun gecti acile gidip baktircam öğlen sonu duyamıyorum meraktan :grin:

Canım ne yaptın başka doktora gözkdümü

Benim beta 14 Aralık 507 18 Aralık 2399 çıktı haftasina gore normal mi sizce ilk gebeligim cok korkuyoruz kötü bisey olur diye

Merhaba canım böyle bir gebelik yaşadım ve değer hem az ilerliyordu hemde leke ve sancım oluyordu daha sonra şiddetli kanama ile kendisi düştü sağlıksız gebelik dedi doktor çok geçmiş olsun üzülmek için henüz çok erken yaşınızda genç tekrar daha sağlık bir şekilde hamile kalırsınız pozitif olun lütfen

Aramıza hoşgeldin :tada: @runames

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Artış bir anda yükselmiş, gayet iyi bence. Kan testi verdiniz mi, kaç haftalıksınız ?

Cok teşekkür ediyorum Ondan sonra daha test vermedim cumartesi dr kontrolüm var 6. Haftaya giriyorum sanırım

4453 cikti sonucum

Ayy hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: benim 2580’di kese gözükmedi. 4 gün sonra tekrar gitmiştim o zaman gözüktü. Muhtemelen sizin kese gözükür bu değere​:face_with_hand_over_mouth:

Hadi inşallah :smiling_face_with_three_hearts: yarin babasinin doğumgünü ona en güzel hediye olacak inşallah

Ilk 1 ayımda beta hcg 4500 çıktı normal midir? Sizde nasıl çıkmıştı? Ailede ikiz gebelik çok ikiz diyebilme ihtimalimiz var mıdır?

Benim 5. Haftamda 8686 çıkmıştı beta değerim tek gebelikti :smiling_face_with_three_hearts:

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face::star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @168814 Doktor kontrolüne gitmediniz mi ikiz olup olmadığını söylemedi mi tek gebelikte de belli aralıklarla iki katına çıkıyor Beta HCG bilgin olsun ama genelde Rabbim gönlüne göre versin inşallah :palms_up_together:t3:

Günaydın :smiling_face: hoşbuldum .1. Ayımda son adet tarihime gore gittigimde keseyi ultrasonda gördüğünü ama haftalığını bilemeyiz dedi. Kafamda deli sorular :grin:

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Bu blog size yardımcı olacaktır :blush::heart:

O zaman bir daha ki kontrolü bekleyeceksin ikiz olup olmadığını o zaman öğreneceğiz merakla​:hugs:

Merhaba @168814 hoşgeldiniz :bouquet: @ikiz-bebek hanımlar sizin beta nasıldı

Benim 4. Haftada 889 çıktı Beta hcg değerim.Doktor alttan ultrasonda iki kese gördü.İlk başta boş gebelik olabilir dedi.5. haftamda gittigimde karnimdan yapılan ultrason da ikiz bebişlerimin olacagi müjdesini verdi.6+2de sağlık ocağında yapılan tahlilde 126956 çıktı beta değerim.Hem benim tarafimda hem eşimin tarafında ikiz vardı.Cift yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim.