Beta HCG değeri nasıl?💉

Çok guzel yukselme olmuş hadi gözünüz aydın cok sevindim saglikla alin kucaginiza insallah​:heart_eyes:

Teşekkür ederim inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Gittiniz mii? İnşallah çok güzel haberler verirsiniz

Yok ikili taramada öyle bir değer çıktı bende onu sormak istemiştim 11+4 ün :innocent:

Güzel bi sonuç kötü değil saglikli doğumlar diliyorum canim​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende normal gebelik testi sandim beta deyince oncesini kaçirmişim​:face_with_hand_over_mouth:

Ay evet dün gittim ve minik mercimekten cok mutlu gürültüler duydum ay Allah’ım Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah cok güzeldi o gürültü elhamdülillah :palms_up_together::blossom:

Çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

Tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba canım benim 4 haftayken 1200dü

Ikiz gebelikte bhcg kac cikiyor. Reglimin 2. Gunu ogrendim bebegimi 2034dü hcg yüksek geldi bana cunku diger iki bebegimde boyle degildi

@Serapanne

Hoşgeldiniz @Ümmüyüsra gebeliğiniz hayirli olsun regl tarihinde ikiz gebelik bhcg 1000 inin aldinda seyredilir sizin daha yüksek çoğul gebelik olma ihtimali yüksek yalniz tam tani koyabilmek için ulturason muanesi önemli 2500 ve uzeri ulturasonda gözükme ihtimali de yüksek

Yalniz yüksek oluşunun sebebi başka bir sebebide reglden hemen sonra gebe kalmiş olma ihtimalinizdir bi doktor randovusunda tam oğrenebilirsiniz

Benimki 4000 lerde cikmisti ve iki bucuk aylik hamileyim ikizlere hamile degilim doktorum ultrasonda belli olur ikiz değil demisti

Aynen ikiz gebeliği bilmek için ulturason önemli çünkü bhcg bi gebelik hormonu ve her kadinda farkli rakam çikarir

Merhabalar, 2 gün önce 4 haftalık hamile oldugumu ögrendim,henüz reglime 4 gun var, beta hcg 241 di, ardından doktor 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırmami istedi ve 677 geldi. Henuz cok kücük oldugu icin kese gozukmuyor fakat inanılmaz endiseleniyorum bu bos gebelik ve dıs gebelik durumlarından, benim gibi bu duygularda olan veya yasamıs tecrubeleri olan kisilerden bir seyler duymak istedim

Aramıza Hoş geldin canım :sparkling_heart:

Boş gebelik olduğunu düşünmüyorum,sende kötü düşünme ,daha 4 haftalık ultrasonda görülebilecek boyutda değildir.

İnşallah bidahaki ultrason müayinende görürsün :palms_up_together:

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :two_hearts:

Geç döllenme olmuş olabilir canım merak etme biraz daha bekle sonra tekrar test ver

Benşmde oldun7. Haftada gördüler keseyi hatta bebeği göremedim dedi 8. Haftada bebeği de gördü canım