Beta HCG değeri nasıl?💉

Dis gebelik olsa betaniz bukadar artmazdi ve mutlaka kanamaniz olurdu

Testim pozitif çıktı kan tahlilinde beta HGC 55 görünüyor ama ultrasonda bişey çıkmadı bu normal mi

Geç döllenme olmuş olabilir canım biraz daha bekle sonra tekrar kan testi verin o zaman tam belli olur

Nasıl 4 haftalık oluyor regline 4 gün varsa daha son adetin ilk günü ne bende pek tecrübeli degilimde bende senin gibi reglime 4 gün kala yapmıştım benim son adetimin ilk günü 26 Aralık’ti benimde daha yeni 4 hafta 3 günlük oldu bugun

Doktor hcg degerine göre hafta belirmemiş olabilir en doğru haftayi söylebilmek için keseyi görmesi gerekir kese ölçüm ve ulturason haftasi en doğru seneçenektir

Yani bir bebeğe 4 haftalik diyebilmek için adetin 10 gün gecikmesi lazim aslinda çünkü regl tarihi başlaginci ve bitişi bir sonraki aya kadar 4 haftalik bir süreçtir ilk teşhis 4 haftalik olmaz bebek oluştuktan sonraki süreç icinde gelişimi guzel ilerlerse bu mümkün olabilir

Ben kendim test yaptim emin olmak için sağlık ocağına gittim kan testimde 716 çıktı beta hcg oradaki doktor degerin düşük ama sen yinede kaydini yaptır sağlık ocağı ebesine dedi ebe kontrol etti 4 haftalik dedi bana ben kalp atışıni ve kendisini rahat goruyum diye 15 gun sonrasina al dedi eve randevuyu 7 hafta 4 günlük dedi doktor gayet iyi buyumesi dedi birde sağlık ocağına güven olmuyor bana yanlış folik asit vermiş doktorum hemen çöpe at onu onlar çok bilinçsiz bilemiyorlar hiçbirseyi dedi

4 hafta 3 gunluk 1342 cikti beta hcg normal mi

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza :hibiscus: regl tarihim 15 ocaktı gecikince 24 ocakta test yaptım silik çizgiyi görünce kan testi yaptırdım aynı gün 61.3 çıktı çok mu düşük sizce korkuyorum. Doktorumla konustum iki gün sonra tekrar kan ver sonucu benimle paylaş dedi bugün tekrar vereceğim

Aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gayet iyi zaten canım beta HCG testi iki günde bir iki katına çıkıyor :smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı olsun gebeliğin :two_hearts:

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :two_hearts:

Bence normal yeni olduğu için o kadar az ama doktorun dediği gibi bir kaç gün sonra tekrar kan testi verin o zaman kaç cikicak bakalım :heart: hakkınızda hayırlısı :palms_up_together:

Kese göründümü

Simdilik kan verdim sonucumu doktora gostermedim daha

Anladim canim ulturason sonucu daha net bişey verir eline minoşun ordaki haftasi günü daha doğru oranda kesinleşir​:smiling_face_with_three_hearts:

Insallah canim

Anladim teşekkür ederim

Iyi aksamlar arkadaslar sali gunu beta 64 cikti böylelikle hamile oldugumu ogrendim bugun tekrar kan verdim 100 cikti . Beta yukselmesi normal mi

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Bence güzel :blush:

Meraba arkadaşlar yorum yaparmsnz kaç haftalik hamileyim ve dış gebelik olabilirmiyim

En az 5 haftalık hamilesin 1 hafta sonra kalp atış dinlemeye git canım