Bnm 188 cok istiyorum ama
Merhaba @Hulyaa45 hoşgeldiniz bence pozitif umarım yakında bebeği de görürsünüz
ben yasadim canim beta hcg 310 du doktor ne kese ne bebek gormedi dediki rahim duvarin kalinlasmis guzel dedi haftaya gel dedi ben gitmedim 1 hafta daha gec gittim 6+3 ken hem bebek hem kalp atisi duydum simdi 21+4 olduk cok sukur
ama gittigimde 3792 olmustu beta hcg benim yukselmesini bekledim hem bebegi hem kalp atisini iyi duyabilmek icin
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnsallah
Hoşgeldiniz Bence de pozitif, inşallah görürsünüz miniği
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
İnşallah
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Bence sonucun pozitif
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle birlikte
Teşekkür ederim canım inşallah
Ha bu arada bende rahim kalınlaşması gördüğünde doktor dedi ki hamileliğe kendini hazırlar rahim ondan da olur kalınlaşma. Korkulacak bir şey yok yani
Bir de eğer keseyi görmek istiyorsan pazartesi günü erken. İstetsen bir hafta daha bekle öyle git
Rahim duvarinda kalinlaşma varsa gebelik var demektir ama keseyi gorebilmek için çok erken
Pazartesi kan vericem iste hcg seviyesine bakmak için kese ne zaman oluşur
Telefonla aradım e nabıza sonucu yansıtmadıklarını söylediler HCG 116 gibi bi şey söyledi eşim almaya gidince buraya göndereceğim sizce bu nasıl bir değer
Beta HCG seviyeleri, gebelik durumunu değerlendirmek için kullanılan bir kan testidir. 116 Beta HCG değeri, gebelik varlığını gösterebilir, ancak bu değer gebeliğin hangi evresinde olduğunu belirlemek için yeterli değildir. Gebeliğin normal seyri ve Beta HCG seviyeleri kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuzla bu sonuçları değerlendirmeniz önemlidir.
Kan verdinizmi tekrar merak ettim
Hoşgeldiniz 116 lik bir değer gebeilik sonucudur ama ilk haftalardasiniz henüz doktor kontrolunde devam etmenizi tavsiye ederim hayırlı olsun
Bugün yine kan verdim 696 olmus