Beş çayında buluşalım 🥧

Maşallah Doğum günü Kutlu olsun Paşanın Rabbim Sağlam ömürler nasib etsin inşallah canim benim Rabbim Korusun :smiling_face_with_three_hearts::heart::blue_heart:

2 Beğeni

Amin ecmain çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım :heart: Rabbim tüm evlatlarımızı korusun​:palms_up_together:t3:

1 Beğeni

6 Beğeni

Ooo ortam süper :grin:

3 Beğeni

Evet cok sagolun​:smile::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Vanilya puding yerine kakaolu puding olur mu​:woman_facepalming:t2: bi o eksik. Ev yapımı vanilyalı puding olur mu öyle yapsak

1 Beğeni

O jelin olusmasi icin mecbur vanilyali pudig tam tutuyor ama varsa 2 yemek k nisasta 2 yemek k tozşeker (damak zevkine gore ayarlayabilirsin)

1 Beğeni

Hanımlar kahvenizi nasıl alırsınız :brown_heart:

4 Beğeni

Afiyet olsun :smiley:kahve hiç icmedim ama sizin elinizden icerim,bi şekerli kahvenizi alırım :smiling_face:

3 Beğeni

Benim şekersiz olsun senin tatlı ellerinin şekeri yeter :innocent:

3 Beğeni

Ay ay bunlar nasıl güzel iltifatlar nasıl mutlu oldum aynı böyle oldum :smiling_face_with_three_hearts: hemen hazırlıyorum :coffee: :coffee::bouquet: afiyet olsun

4 Beğeni

Çocukken oynadığım evcilik aklıma geldi birden,sayenizde. :face_holding_back_tears:eline sağlık :orange_heart::pinched_fingers:

2 Beğeni

Evet değil mi ne güzel oldu :smiley:

3 Beğeni

Afiyet olsun tatlım :blush: Gülüşünü ekle yeter :face_with_hand_over_mouth::smile:

2 Beğeni

Yaaa​:heart_eyes: çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Makarna salatası yapıyor muyuz kızlar​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Vallahi yapalım yapmasına da benim bugün hiç keyfim yok hâlimde yok :pensive:

3 Beğeni

Hayirdir canim neyin var anlatmak isrersen dinlerim Kadinlar anneler üzülmesin :hugs: hadi guzelce gulumse canim​:heart:

2 Beğeni

Gece mide bulantısı ile uyandım karnım ağrıyor tuvalete gidiyorum 10 dakika da bir ıslaklık olmasa salıcam yani o derece üşeniyorum midem yanıyor bi yandan geceden beri yoğurt yiyorum hiç değişiklik yok :pensive:

2 Beğeni

Gulumse Smile GIF by WASS Medya

1 Beğeni