Beş çayında buluşalım 🥧

Ben eskişehirliyim. Annemler Sivrihisardan merkeze gelmişler. Anannemler çok yapardı. O da emirdağdan gelmiş. Ben hala arada anneme yap yiyelim nolur derim :smiling_face::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Orda da biliniyormuş demek ki evet çok güzel oluyor değil mi :heart_eyes::grin:

1 Beğeni

Hem de nasıl :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Kusura bakmayın atamadım dün. İnternet gitmişdi diye. Kızlar ben fırının azizliğine uğradım ya :person_facepalming: Normalda pişirdiğim bir kek cokda guzel olurdu. Ama tadı harika pişer pişmez bitdi :smiley:sadəcə fırının azizliğine uğradım.

6 Beğeni

Ellerinize saglik kizlar harika gozukuyorlar

3 Beğeni

En güzel kek parçalanan kektir. Hamaratlığına nazar değmesin :grin:🩷

3 Beğeni

Ya çok incesin. Gercekten harikasın sen.tesekkur ederim.:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Ufak oğlumun doğum günü pastası tutturdu bugün yap bugün yap acele işi oldu nasıl olmuş kızlar 24 Ekim aslinda doğum günü okul vs olunca yapamadık okul ara tatiline girince yapacaktık ama inatçı keçi o kadar inat ki anlatamam burcunun özelliğini taşıyor valla (akrep burcu)

3 Beğeni

Maşallah sana hamarat abla 🩷:clap:t2::pinched_fingers:t2::clap:t2::pinched_fingers:t2::clap:t2: çok güzel olmuş afiyet olsun :star_struck::star_struck::star_struck:

2 Beğeni

Cayda var buyrun gelin a dostlar keske yakin olaydik :heart::raising_hand_woman:t2::hugs:

2 Beğeni

Teşekkürler canım benim buyur gel çayımız da var

2 Beğeni

Çok isterim abla inşallah bir gün seninle çay içeriz :star_struck:

2 Beğeni

Ah inşallah canım benim

2 Beğeni

I Love You Smile GIF by corgiyolk

Kalk Gidelim GIF by TRT

3 Beğeni

Ask evlatladimin size çok selamı var anne benide cek at teyzelere dedi can parem​:heart::heart_eyes:

7 Beğeni

Masallah Allah nazarlardan saklasin​:nazar_amulet:

2 Beğeni

Maşallah çok tatlı çok yakışıklıymış yeni yaşı hayırlı olsun sağlıklı güzel ömrü olsun. Bizim için kocaman sarıl annesi :grin::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cok teşekkür ederiz teyzoşu senin icin sarılıp öptüm :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz canım :heart:

1 Beğeni