Beş çayında buluşalım 🥧

Merhaba hanımlar pazar günkü partimizi, cumaya taşıdık. Çünkü cuma günleri daha aktif olabiliyoruz :blush:

Beş çayına ne yapalım :smiling_face_with_three_hearts:

Food Tea GIF

6 Beğeni

Kısır yada makarna salatası yada patates salatası ay karar veremedim bol limonlu nar ekşili kısır patates hiç birinden vazgeçemedim niyeyse​:face_with_hand_over_mouth::joy:

4 Beğeni

Hamur işi yapmiyalim valla çok kilo alacaz bu gidişle benden söylemesi sonrada diyicezki aha yedik pastayı keki ahada ver şimdi kiloları :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Hepsi çok güzelmiş benim canım kaç gündür kek istiyor​:sweat_smile: ne yapsak ki? Haftada bir gün yapıyoruz :see_no_evil:

1 Beğeni

Az yeriz bizde :laughing::laughing:

Bilmiyom ki valla cansucum ne etsek benimde hep istiyor kek poğaça ama sürdürüyorum​:face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Beğeni

Kendime grev açtım :joy::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İyi ki varsın dogum yaparsan bana kim eşlik edecek bilmiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Sende iyiki varsın valla @admin sağolsun süper bı uygulama yapmış toplamış bizi buraya birbirimize destek can olduk gerçekten ben birde son zaman indirdim uygulayi bilmiyordum daha önce çok güzel oldu

1 Beğeni

Şimdi grev açma bebek doğunca hiç birine zaman kalmıyor. Bebek doğunca grev gibi oluyor :laughing:

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: tamam o vakit ne yapalım kakaolu kekmi yapak ben kisirda yapacam gibi görünüyor

1 Beğeni

@Leyla1991 aba biz karar veremiyoruz bize yardım eder misin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kek yapalım değil mi o hem çabuk oluyor çok zaman almaz. Sen doğum yapmadan bir de makarna salatası yapalım

1 Beğeni

Mercimek köftesi yapabiliriz sanada süt olur hem​:thinking: düşünüyorum başka bişey aklıma gelmiyor şuan

1 Beğeni

Tamamdır kekler fırına :hugs::rose:

1 Beğeni

Aklım hep yiyemediklerimde :rofl::rofl:

2 Beğeni

Benimde herşeyde valla tatlı tuzlu ekşi hiç fark etmiyor çok komik herşey yiyesim var bu aralar​:upside_down_face:

Herkese en kolay kek geliyor kek olsun o zaman canim haftayada makarna salatasi yapariz

1 Beğeni

Ben bugun oğluslarima yaptim okuldan gelmeden hazırladım 3 renkli tatlim ve muzlu kek :hugs::see_no_evil:

5 Beğeni

Maşallah sana çok güzel gözüküyor ellerine sağlık tariflerini verir misin :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

3 Beğeni