Merhaba hanımlar pazar günkü partimizi, cumaya taşıdık. Çünkü cuma günleri daha aktif olabiliyoruz
Beş çayına ne yapalım
Merhaba hanımlar pazar günkü partimizi, cumaya taşıdık. Çünkü cuma günleri daha aktif olabiliyoruz
Beş çayına ne yapalım
Kısır yada makarna salatası yada patates salatası ay karar veremedim bol limonlu nar ekşili kısır patates hiç birinden vazgeçemedim niyeyse
Hamur işi yapmiyalim valla çok kilo alacaz bu gidişle benden söylemesi sonrada diyicezki aha yedik pastayı keki ahada ver şimdi kiloları
Hepsi çok güzelmiş benim canım kaç gündür kek istiyor ne yapsak ki? Haftada bir gün yapıyoruz
Az yeriz bizde
Bilmiyom ki valla cansucum ne etsek benimde hep istiyor kek poğaça ama sürdürüyorum
Kendime grev açtım
İyi ki varsın dogum yaparsan bana kim eşlik edecek bilmiyorum
Sende iyiki varsın valla @admin sağolsun süper bı uygulama yapmış toplamış bizi buraya birbirimize destek can olduk gerçekten ben birde son zaman indirdim uygulayi bilmiyordum daha önce çok güzel oldu
Şimdi grev açma bebek doğunca hiç birine zaman kalmıyor. Bebek doğunca grev gibi oluyor
tamam o vakit ne yapalım kakaolu kekmi yapak ben kisirda yapacam gibi görünüyor
@Leyla1991 aba biz karar veremiyoruz bize yardım eder misin
Kek yapalım değil mi o hem çabuk oluyor çok zaman almaz. Sen doğum yapmadan bir de makarna salatası yapalım
Mercimek köftesi yapabiliriz sanada süt olur hem düşünüyorum başka bişey aklıma gelmiyor şuan
Tamamdır kekler fırına
Aklım hep yiyemediklerimde
Benimde herşeyde valla tatlı tuzlu ekşi hiç fark etmiyor çok komik herşey yiyesim var bu aralar
Herkese en kolay kek geliyor kek olsun o zaman canim haftayada makarna salatasi yapariz
Maşallah sana çok güzel gözüküyor ellerine sağlık tariflerini verir misin