Oyy sabret yarın anne geliyor sana çok güzel bakar.
Bu haftanın malzemesi su. Ben daha ınce hiç makarna salatası yapmadım. Ben bu haftaki görevi tamamlamış oluyorum
Normalmiş bunlar vücut gevşediği için mide bulantısı ishal normalmiş bide evet ishalim
Az kaldi canim o gun hayirlisi ile geldiginde onu kucağına alip kokusunu içine cekince oh mis iyiki o acilari ağrıları çelmişim diyeceksin o zaman leyla demisti dersin canim mide yanmasina ben elma yiyorum iyi geliyor deneyebilirsin yada her yemekten sonra yarim soda iciyorum
Sanırım bizim tosbik bana sinyal veriyor hazır ol der gibi
Bence de
Elma gaz yapıyor bende ama soda içiyorum da kalkıp birşeyler yiyebilsem
Cok çeşitleri var ama ben en vok canim cekti mi sipsak yaptığımı yazayim sana yarim paket makarna (sekli farketmez) hasla ayri kapta 1 su b yogurt 1 yemek k mayonez 2 yemek k sıvı yağ (damak zevkine gore) ben kucuk bir dis sarimsak rendeliyorum az tuz ekle karistir sonra evde herhangi bir tursuyu dogra hepsini karistir uzerine pul biber veya dere otu ile susle ye benim ve büyük oglumun favorisi
- Yarım paket küçük (yüksük, boncuk) makarna
- 2,5 yemek kasığı mayonez
- 1,5 su bardağı sarımsaklı yoğurt
- 10 adet kornişon turşu
- 1 büyük kavanoz garnitür (havuç, bezelye, patates)
- 1 küçük konserve mısır
- 1 çorba kaşığı sıvı yağ
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet dereotu
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı
- İlk önce makarnanızı tuzlu suda haşlayın. . Haşlanınca süzün süzgeçte biraz soğusun.
- Sonra garnitür konservesini açın, süzgece koyun iyice süzülsün.
- Mısır da aynı şekilde süzgeçte süzülsün 4.1,5 su bardağı sarımsaklı yoğurdunuzu hazırlayın.
- Maydanoz ve dereotunu güzelce yıkayıp ince ince kıyın
- Kornişon turşuları da küçük küçük doğrayın
- Şimdi makarna, yoğurt, mayonez, sıvı yağ hariç diğer tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırın
- Hazırladığınız karışıma yoğurt sıvı yağ, mayonezi tuz ve karabiberi de karıştırıp iyice karıştırın
- Bu karışıma soğumuş makarnamızı da ekleyip iyice harmanlayalım
- Tadına bakalım eksik bir malzeme var ise tekrar ekleyelim Afiyetler olsun… @Cansu bunuda misafirlerime yapiyorum
Ben yaptım kızlar içinde yok yok tahmin etmek ister misiniz genelde bunu eşime yaptırıyorum bilemediği zamanlarda bir sürü soru sorarak ipucu istiyor (örnek soru: sebze mi meyve mi?)
Senin canın kabak tatlısı istiyordu yiyebildin mi
Yok valla çocuğu almaya giderken erken ciktim ama hic bir markette yok pazarda olur dediler yarin gidip bi bakacağım
İslerim simdi bitti ciğer koydum pissin yanina az patates kizartayim sonra bi sicak dus ve hemen zıbaracagim ölüyorum boynum sirtim vacaklarim ve inanir misin ayak topuklarim ağrıyor saat 09.30 basladim tum evi bastan supurdum cocuklarin ranzalarinin yataklarini indirip altini üstünü sildim yataklarini sildim gaza geldim koltuklari sildim bir tek benim dolabin ici kaldi yazlik kislik yerlesecek gerci onlarda olmaz bosuna cikartmayayim
Eline sağlık çok güzel görünüyor
Bir tabakta ben istiyorum harika görünüyor
Beraber yiyelim
Eline sağlık
Merhaba hanımlar beş çayına ne yaptınız
Ooo ellerine sağlık ben de mozaik pasta yaptım @NURAN sen ne yaptın?