Olabildiğince aktif kalmaya çalışıyorum
Baby ugur sendemi satıyorsu n.sayfanın adı ne?girip bakmak isterim el işine.
Bende başka şeyler satıyorum heniuz sayfa acmadım.
@BenimKucukMucizem Evet örgü toka,pyffy bebek battaniyeleri,patik,evadan partilere ozel isimlere ozel taçlar falan.sen ne satişi yapiyorsun?Sayfam mini_hobby
Ben oyuncak falan yapıyorum,patik, şapka,tığ orgusunu hep bakiyorum yapamiyorum.tıg aldım ama hala ogrenemiyorum,tam yapışırsam belki ogrenirim diye dusunuyorum.orgu ore ore bakiyorum diye belkide ogrenemiyorum.
Şu an kendime hırka yapıyorum kollu olanlardan .
Daha belini yapiyorum.
Hırka dalanda satıyorum.
Ama sayfa acmadım.sen instagramda mı satıyorsun?alan oluyormu sayfada ?
Amigurumi oyuncak,çingirakda öruyorum ben,bere,ama fazla değil bir kaç kere siparis aldim internetden,Ama boyle etrafdan okuldan çocuklar icin oruyorum sag olsun tanidiklarim paylasiyor destek oluyorlar.oyle satis daha cok yapdim
Panda ve tavşanda var hazırlar bir tek gozlerini yapştırmak gerek yapıstircam bugün atarım onuda
Aa nasil yapdin bunu örgü işine benzemiyor,ponponlar yaparakmi bir birine sabitliyorsun?alinma oyuncaklara benziyor
Fiyat konusunda hakkaniyetli olmak için cabaliyorum.
Sen olsan kaca satardın?bu ayıcıkı
İnstagramin yokmu senin,buda bizim ama kullanmiyoruz.İnsagramda aktiviz
İnstam yok evet
Ben yapmadiğim için bilmiyorum ne kadar zahmeti var ve ne kadar ip harcarsam fiyati ona gore belirliyorum.Ben mesela örguyle yapiyorum,baya zahmetli amma emeğe değer veren yok ki 18 azn koydum,yuksek oluncada alamiyorlar.ama inan değmiyor 18 azn zahmetim bosa gidiyor resmen
Tırtıl Çıngırak 10 azn,emzik askısı 8 azn,tavşancık 18 azn.Fiyatlari boyle koydum zahmetime değmesede
Yoksa en iyi koymuşsun.
Bendede zahmetli,zahmetsiz iş yok.parmagım yara oldu makasla salicmaktan.gozlerim başım falan agriyor sabahlar kalkamiyorum.ben senden ucuz fiyat koymayı dusunmustum ama bende o diyardan biraz aşağıya satarım çünki emege dedigin gibi değer vermiyorlar yalandan.ucuz almak için.18lik degeri var zahmet göz baş agrisi cok zor.ama 18 e değil 10 azneye koya bilirim.
Ben de ponpon yaparak bebeğimin yataği için dönence yapdım.Kaç gun ara vererek yapdim.baş parmağımin ustunu makas yara yapdi,yara bandi vurararm çalıştım sonucu gore bilmek için.3-4 gune bitirdim sonunda.Anliyorum seni ama her kes o parayi alinmaya vermeye çekinmiyor ama zahmet verilen işe kimsə para vermek istemiyor
Elim yara yara oldu ama sonucu gorunce değdi be dedim