eline sağlık çook şirinn
Elinize saglık maşallah
Guzel olmuş,ama renkleri daha canlı seçe bilirdin,bebegin dikkatini daha cok cekerdi
Boyle pompon yapamyı düşündüm bir an .
Ama yanına kalpi pompon da eklerim diye dusunuyorum.
Çok çok güzel bütün attiklariniz ellerinize sağlık.
Tesekkur ederim canim
Kendim bu tonlari tercih etdim,bu renk tonlarini çok seviyorum,bebeğimin elbislerimdede bu rengler tercihim olucak,Renkli falan sevmiyorum,ama dikkat cekmek açisindan renkli çingiraklar ormeyi dusunuyorum.Şu anda iplik almam gerek basliycam kisa zamanda.Birde ilk bebeğiminde tum çingiraklarini sakladim kuçukken cocuklar oyuncak kirmiyor ya.Buyudukcede araba falan daha cok dikkatlerini cekiyor bende kirilmadan toparladim etrafdan hala yep yeni duruyorlar
Hala merak ediyorum nasil yapdiğini,icine biseylermk dolduruyorsun?yoksa ancak poppon larimi bir birine yapistiriyorsun?
Evet sabitleyerek yapiyorum.
Bir şey soracagım.
İnstagramda biri sipariş verdiginde kesin aliyor degilmi?.
Almamazlık etmiyorlar ?boyleyse kötü olur yani.
Ve alacağı dan nasıl emin oluyorsun.
Hâ birde sipariş verildiginde nasıl ulaştırıyorsun?
İnstagram acmak istiyorum,oyuzden tecrubeni paylaşırsan sevinirim.
Kesin almak isteyen zaten onceden siparis veriyor isteğe gore,Telefonunda istersen vhatsapp busines yukleyip instagramdan gelen siparislerini ordan rahatlikla ala bilirsin.hem etrafli konuşa bilir hemde numarayla iletişime geçmek daha kolay.eyer guvenmiyorsan karta önceden paranin yarisini (50%)gondermelerinide isteye bilirsin,sipariş hazir olduktan sonra ben metroda gorusup veriyorum.Bana en yakin olan metroya ucretsiz goturuyorum.Ama uzak istasyona isterlerse ucretli olduğunu belirtiyorum 2-3 azn.
Tesekkur ederim,actim sayfa bakalim ne olacak.
Sen sayfa actigin andanmı sipariş aldın yoksa bir kaç gunemi?en fazla kaç gün sora sipariş aldin
Birinci takipçin olmasi gerek,sayfani reklam yapman gerek ki izleyici kitlen artsin,ondan sonra siparis ala bilirsin,fark edilmem aylar sürdü bende,Reklam yapan sayfalar var onlarla anlaşip izleyici toplaya bilirsin,Ücretli bir işləm
Nekadar ucret veriliyorki?
Mesela hangi reklam yalan şirket ola bilir?
Onerin varmı?.
Bir reklam icin kac veriliyor.
Reklamı hepmi yaptırıyorsun?
Nereden yapiliyor reklam.
İnstagramin içinden paylaşdigin bir resim her kesin önüne çiksin diye bir reklam yöntemide var ücretli tabiki oda,kaç gün reklam yapilmasini istiyorsan uçretini o kadar oduyorsun,gününe haftasina gore fiyatlar.Ama benim yapdiğim fazla izleyiciye sahip sayfanin seni kendi storisinde paylaşmasi,fiyatlar farkli,ben yapdigimda 30 azndi şimdi bilmiyorum,bu fiyat her kesde ayni değil ben ucuzuna denk gelmisdim.Ama taninmiş bir bloger falan paylaşirsa onlarinki daha fazla yuksek fiyata yapiyor.
Sen kime yaptırmıştın?
Soylersen bende ona yaptırayım.
Reklamdan kaç gün sonra takipcin artdı sipariş geldi?
Ben sayfayi çoktan açtığım için sana kesin hangi safya olduğunu söylüyemem,hatırlamıyorum vallah,sayfayi yeni acdiğimda hic birsey bilmiyordum,sayfa açan zaman kendileri yaziyor zaten sana.Onlar yeni açilan sayfalari görup kendileri yaziyorlar.Sende istersen anlaşiyorsunuz.Banada oyle bir kac tanesi yazmisdi banada biri denk geldi anlaşdik ama dm de smsleri sildiğim için hangi sayfa olduğunu hatirlamiyorum.Reklami yapdikdan sonra fiyat soranlar oluyordu ama hiç siparis almiyordum,dediğin gibi aylar sürdü sipariş almam instagram uzerinden.Açdiğin an siparis gelmiyor yani
@Cesurum musun?? sən
@Glsh887 Harika görünüyorlar. Ellerine sağlık, sağlıkla giysin bebiş
Teşekkür ederim @NURAN