Bebeklerimize ilmek ilmek emek

Guzel olmuş :smiling_face_with_three_hearts:karpuz desen.
Eline saglik

1 Beğeni

2 Beğeni

Ben yaptiklarim nasil peki :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Teşekkür ederim @Sevane18 senin yaptıklarında çok güzellll :hugs::smiling_face:

2 Beğeni

:sparkling_heart::partying_face::bouquet:
Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Teşekkür ederim bende canım​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Veee bunlatda yeni yaptığım cicilerimizzz :hugs::hugs: Bu patiklerde çok uğraştım bebeğimin cinsiyeti kız değilse bu patiklere çok üzülürüm.

7 Beğeni

:star_struck:
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Ben bayıldım :bouquet:

1 Beğeni

Teşekkür ederim @Cansu daha güzelleri senin bebeğinin olsun :hugs::pray::kissing_heart:

1 Beğeni

Eline saglik :two_hearts::heart_eyes:

3 Beğeni

Teşekkür ederim @Sevane18

2 Beğeni

Oyuncak dersimizde bir sürü oyuncak dikmiştim sonra bunları çocuğuma saklar ya da yenisini yaparım demiştim ama çok ayrıntılı bir iş olduğundan daha sonra nefret ettim seninde yaptığın var mı böyle :blush: ya da düşünüyor musun ? Oyunları ben üretirim etkinlikler yaptırırım ama oyuncak dilemem şu saatten sonra kolaya kacacagim :blush::rofl:

2 Beğeni

Benim diktiğim bir horozum var sadece. Onu da şu an kızım yastık olarak kullanıyor :joy:

2 Beğeni

Turuncu kocaman bir fil dikmiştim simdit nerede kim bilir :rofl:

2 Beğeni

Bizim de anneannemiz oyuncak dikme kursuna gidiyor. Kurs bitiyor bir daha oyuncak dikme kursuna gidiyor. Ben yine bu oyuncak dikme işinden yırttım :sweat_smile:

2 Beğeni

Aaaa bu benim bebişime yaptığımdan @Funda güle güle kullansın bebişin

2 Beğeni

Tavşan çok tatlış olmuşşş bende şimdi bu oyuncaklara sardım bunun tarifi var mı :heart_eyes:

3 Beğeni

Kızlr buda komşumun bebişine yaptığım patikler nasıl olmuş?

6 Beğeni

Çok güzel olmuş, komşunuzun ellerine sağlık :heart_eyes:

2 Beğeni