Bebeklerimize ilmek ilmek emek

Merhaba hanımlar, el işi yapmasını sever misiniz?

Bebek ürünleri olunca hepsi birbirinden güzel oluyor.

Bebeğinize diktiğiniz veya ördüklerinizin modelini paylaşmak ister misiniz? Hep beraber bebeklerimize bi şeyler yapalım.
Benim örgü ile aram pek iyi değil. 5 şiş ile bebek patiği örmeyi denemek isterim.
Anneler, teyzeler vs de örgü getiriyor ama annesinin yaptığı ayrı olur.
Bana da kolay model gönderirseniz belki beraber öreriz. Size örgü arkadaşı olurum.

6 Beğeni

Annem belki dikmek isterse diye örgü tulumlar bulmuştum. Belki şimdi sizden bana bir örgü arkadaşı çıkar

2 Beğeni

Babynest yapmak isteyenler için güzel bir kalıp önerisi.
Yatak zeminin sert olması gerekiyor.
@elifdrcnyrk yapmak ister misin?

2 Beğeni

Hemen kaydettim, yapmayı deneyeceğim tam satılanlar gibi olmuş. teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Puset örtüleri sizce faydalı mı?

1 Beğeni

Bence oldukça faydalı, ben de dikeceğim ama kumaş olarak müslin tercih edicem. Müslin aslında yazlık bir kumaş fakat bebek zaten puset içinde kalın giyindiği için dışardan gelen hava bebeği üşütmez. Aynı şekilde nefessiz de bırakmaz çünkü nefes alan bir kumaştır. Ben biraz nazardan endiselendigim icin tercih edicem :smiling_face:

1 Beğeni

Ben kumaşlardan pek anlamam ama annem terzilikten emekli. Puset örtuleri çok tatlı gözükuyor. Bir parçam almak için can atıyor. Tecrübeli bir anne içne soguk giriyor. Bebek etrafı görmekte zorlanıyor demişti. Bi deney görmüştüm. Yazın puset ortüsünün önünü kapatıp içine sıcaklik ölçer koyuyorlar 1 saat gezdikten sonra bakıyorlar 45 derece. Ben bu sebeple biraz kararsızım @elifdrcnyrk

1 Beğeni

O videoları ben de görmüştüm orada cok kalin bir kumaş tercih edilmiş. Kumaş oldukça fark yaratıyor. Önü çıtçıtlı olduğu için 1 ya da 2 çıtçıt açık bırakılabilir yan taraflardan soğuk gelmesin yeterli :slight_smile:

2 Beğeni

Kız bebek anneleri çok şanslı. Size çılgın saç modelleri bulacam

3 Beğeni

Bu model bebeğin ayağından hemen çıkar gibi görünüyor. Şekli çok tatlı

@Hava sizin de yapmak istediğiniz model çok güzelmiş istersen burda yapılışını gösterebilirsin, ben de buraya bir kaç model eklemiştim incelemek ister misin

2 Beğeni

Bu videoları zamanında kaydetmişim belki yaparım diye :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Kolay battaniye yapımı