Bebeklerimize ilmek ilmek emek

@afrikanın_gelini54
Bu konu başlığı size harika fikirler sunabilir, el işlerini seviyorsanız evde kapi süsü yapmak size iyi gelebilir

1 Beğeni

4 yıl önce ilk bebeğimi kucağıma alacağımın heyecanıyla kızıma bir battaniye örmeye karar vermiştim, sonra sıkılıp bırakmıştım. Örerken belim de ağrımıştı. 4 yıldır hala yarım şekilde duruyor, eşim de dalga geçip duruyor :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

3 Beğeni

Benim de 21 yaşımda basladığım bir battaniye var.
Duz ör geç değil mi
Nasıl bir kafa yaşıyorsam
21 yaşımda olduğum için 21 ilmek ve kare olmasını tercih ettim ve 21in kat sayisı kadar kare olmasıni tercih etmiştim. Boylece o battaniye 21 yaşımdaki dert ve tasalarımı temsil edip beni ısıtacaktı.
Bu battaniye biter mi?
:rofl::rofl::rofl:
Bitmedi
Bebek battaniyesi buyüklüğunde kaldı. Arkası ip doldu
Büyük ihtimalle yorgan gibi olacak

3 Beğeni

Ahahhahaa çok güldüm buna :joy::joy::joy: Ama güzel bir düşünceyle başlamışsın en azından, bu da güzel bir şey :joy:

1 Beğeni

8 senedir bitiremedin​:smiley::sweat_smile:anne oluyorsun ya artık​:sweat_smile:o battaniye hala yarimmi​:grin:

1 Beğeni

Bitmedi :grin::rofl:

1 Beğeni

@Fidan1 @Tamella @Zerrinirrez
Yatak istirahatinde canınız sıkılıyor olabilir buraya bir kaç model ve etkinlik bırakmıştık. Belki size faydası olur yattığınız yerden örgü örmek belki modunuzu yükseltir

Ola biler evet

1 Beğeni

Bana doktor sadece ağır kaldırma dedi yat falan demedi ama bakalım sanırım sadece lekelenme olduğu için öyle dedi

1 Beğeni

@Funda :smiling_face_with_three_hearts: puset örtüsü çarşafı bir çok emek var

Ayy çok güzeller hepsi de ben battaniye ördüm dur ekleyim kolay sende yaparsın.

İç içe geçirmeli iple örülüyor çok basit bi model bende bebeğime kendi el emeğim olsun istedim o yüzden bunu yaptım.

4 Beğeni
4 Beğeni

Ay çok güzel ben örgü bilmem hiç ama bunu yapabilirim belki :cherry_blossom: Elime yüzüme bulaştırırım diye korkuyorum :sweat_smile: ama bebeğime kendi ellerimle bir şey yapmak istiyorum bende :smiling_face:

2 Beğeni

Videosunu attığım model çok basit bence yapabilirsin​:heart_eyes: atkı bere örebiliyorum ama gerisi bendede yok​:rofl: ben yaptığımda henüz cinsiyeti bilmiyorduk o yüzden en sevdiğim renk yeşille ördüm.

1 Beğeni

Çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık rengi de çok güzel :heart_eyes: :green_heart:

2 Beğeni

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :bouquet:

1 Beğeni

Annem de bu modeli yaptı yumuşacık :innocent:

@İlknur @Cansu çok teşekkür ederim :cherry_blossom::heart:

1 Beğeni

Çok güzel olmuş :heart_eyes::nazar_amulet:ben duz orgu ore biliyorum ama boyle degil. Parik ormek istiyorum ama bebegim inşallah agistosta olucak.
Acaba aralıkda yada ocak da bebege patik giydirmek olurmu?eğer oluyorsada 5,6 aylık bebeklere patik ormek için sirası kaç sıra olmalı? @Funda ,zahmet olmasa yazarmısın​:heart_eyes:

1 Beğeni

Patik örmeyi hiç bilmem ama youtube da kolay modeller var yeni başlayanlar için atayım

Bunu da benim halam örmüş :heart_eyes:

3 Beğeni