Bebeklerimize ilmek ilmek emek

@Cesurumm

4 Beğeni

Teşekkür ederim :rose:@Funda

2 Beğeni

Annemde ore biliyor .şapka,patik ,Yelek falan :grin:
Annemden sormadım​:rofl:senden sordum kusra bakma ya

1 Beğeni

Rica ederim ne kusuru estağfurullah keşke bilseydim de ben de anlatsaydım. :cherry_blossom::heart:

2 Beğeni

@Funda dusunmen yeter cnm :rose:

2 Beğeni

Arkadaşlar bugün ilk kez patik ordum,bebeğim için hemde :pray::pray:
Bir ayagıni ordm 6 saate bitirdim ,sizcə nasıl olmuş?
İkinci ayagini yarın inşallah yaparım yoruldum çünki.
Dayanamadım paylaşmak istedim sizinle.

2 Beğeni

3 Beğeni

Çok güzel olmuş ellerine sağlık, güzel günlerde giysin Cesur bebek :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok güzel olmuş ellerine sağlık baya da hızlı yapmışsın maşallah​:heart_eyes: şişle mi ördün kaç numara şişle ördüysen.

3 Beğeni

Amin inşallah ,teşekkür ederim :balloon::balloon::upside_down_face:

3 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım.
2 şişlə yapdım. Atarım şişleri bakarsın 4mm)şişle

2 Beğeni

4.0 mm(şiş)

1 Beğeni

Ben arkadaşımın bebeğine karpuz patik örmüştüm ama deprem bölgesine yolladım sonradan kendimede elle örülen iplerden hırka yapmıştım eğer kız olursa onada o hırkadan yapabilirim o patiktende yaparım yine elle örülen iplerden patikler filan var onlardan yaparım ditorum bi cinsiyeti belli olsun ona göre yelekte yaparım diye düşünüyorum tabi işten fırsat buldukça.

1 Beğeni

Eline sağlık çok güzel olmuş.
Guzel günlerde kullanın :blush:

1 Beğeni

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş :star_struck::blush:

Amin teşekkür ederim :balloon::kiss:

2 Beğeni

Cocuk güzel olmus arkadasim
Hele bi dogsun giyer inşallah

Öptüm

3 Beğeni

@funda bu modelden bende favorilerime eklemiştim sonra ip aldım bundan örmek için ama bebişim yoktu o zaman kendime hırka yaptım sonra​:rofl:

2 Beğeni

Bende beyaz ip var bende başlayım şişler de uyuyor son günleri boş geçirmeyim​:heart_eyes:

3 Beğeni

@Cesurumm Çok güzel olmuş hamarat kız :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni