Bebeklerimize ilmek ilmek emek

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda :smiling_face::relieved:

2 Beğeni

Bu şiş örgüsü bende hiç bilmeyerek başladım ama yaptım biraz uğraş gerek sadece yapabilirsiniz bence :smiling_face:

3 Beğeni

Kendinizin beceriği olmasa boyle mukemmel yapamazdiniz,bilmeyerek boyle guzel sonuç elde etmek :clap:t2:mükemmelsiniz.:clap:t2::heart_eyes_cat:

1 Beğeni

:star_struck::sparkling_heart::bouquet:
Wuuw
Bunlar satın alınmış gibi duruyor
Maşallah nazar değmesin
Çok marifetlisiniz
Özellikle üsttekine bayıldım

Clapping Applause GIF

2 Beğeni

Artık favorim sizsiniz :star_struck::bouquet:
Maşallah
Bence sosyal medyada özel sayfa açmalısınız

2 Beğeni

İnternetde bakdım tığla oruluyor.iki şişle orulen yok,bulamadım oyle bir şey internetde.bulanlar olursa paylaşırsa sevinirim aslında.

1 Beğeni

Denemeyi düşünüyorum.

1 Beğeni

Amin size çok dua ediyorum

1 Beğeni

İki şişle yapiliyor ben hiç tığ ile yapani gormedim bu modelin

1 Beğeni

Ay cok teşekkür ederim,bugün çok aramıştım bulamiyordum.

1 Beğeni

1 Beğeni

Tığ ile yapılan hiç görmedim dediniz diye atdım.

1 Beğeni

Bi bakiyim ben buna begenirsem belki yapmak isterim severim orgu islerini,tesekkurler​:tulip:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim sayfa açtım ama daha yeni bakalım :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Yok benim yaptığım şiş ile o yüzden dedim şişle olan daha hoş duruyor bence :smiling_face:

3 Beğeni

Çok sağolun :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

1 Beğeni

Cok güzel ormussun.
Biliyorum,baby ugur gormedim tığ ile yapan hic dedi,oyuzden atdım canım​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

İsterseniz sayfa adını “sohbet kanalından” paylaşabilirsiniz. Alan satan mutluysa uygulama için sıkıntı olmuyor.

1 Beğeni

Sohbet bende gözükmüyor henüz :relieved: paylaştığım resimlerde etiket var orda yazıyor sayfanın adı :smiling_face:

1 Beğeni

Şuan level 1 olarak gözüküyorsunuz.
Uygulamada aktif kaldıkça sistem otomatik level arttırıyor.
Level 2 olduğunuzda sizi de sohbette görmekten büyük mutluluk duyarım.
Ben de fark ettiğim an teklif yollarım
:innocent:

1 Beğeni