Bebeklerimize ilmek ilmek emek

Hepsi de harika olmuş emeğinize sağlık arkadaşım bayıldımmm ben de şiş kullanamıyorum tığ işi olanları denemeye çalışacağım​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: sağlıcakla bebeğine giydirirsin inşallah

2 Beğeni

Çok teşekkur ederim canim​:smiling_face_with_three_hearts:Amin​:palms_up_together:t2:hepimiz sağlicakla kavusalim bebislerimize​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: ya bu şiş işi çok karmaşık geliyor bana,Evet sende dene eminim guzel tatliş seyelr oruceksin​:heart_eyes:

3 Beğeni

Bunlarda fikir olarak örüldü,video ya bakip yapmisdim.Pembe olan satildi ama maviyi bebeğime sakladım.

5 Beğeni

Eline sağlık çok güzel gözüküyor :bouquet:

1 Beğeni

Ellerine sağlık ne hünerli kadınmışsın maşallah :star_struck:

1 Beğeni

@baby_ugur hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Güle güle giysin inşallah bebiş :nazar_amulet::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Müthiş gözüküyor ellerinize sağlık​:cherry_blossom: @baby_ugur

2 Beğeni

Teşekkürler kizlar​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok sağ ol canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Şımartma istersen​:rofl::blush:

1 Beğeni

Henüz bebişim yok ama şimdiden örgüleri hazır kendimce yaptıklarım :blush:

8 Beğeni

Tulumlardan biri :blush::blush:

7 Beğeni

@Mervedemirer Bayıldım her birine, emeğinize sağlık :pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok güzel eline sağlık :heart_eyes:

1 Beğeni

Ben bu dan ormek istiyorum ama tığ ilə ormeyi bilmiyorum,cokmu zor gercekten bunu ormek?
Buda çok güzel ellerine saglik :rose:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederimmm​:relieved:

1 Beğeni

Ya çok guzelmiş:heart_eyes:bebisine cok yakisacak​:heart_eyes:

1 Beğeni

Tığ işi değil zatən,iki şişle örülüyor bu tulumlar,bende malesef iki şişi becermiyorum​:persevere:

Mesajini indi okudum,İnsAllah Allah sanada nasip eder giydirirsin guzel guzel.Allah isteyen her kese nasip etsin​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::tulip::heartbeat:

2 Beğeni