Teşekkür arkadasım.
9 yaşımda annemin eline bakiyordum sade ve ters nakışı faln ogrenmiştim,şimdi internetde bakıp net hstırladım ve yaptım.burnumu cocuklukta her işe sokardım annem.hemek yaptiginda falan o yüzden yemegide iyi yaparım,boyle seyleride beceririm biraz
Ya ben iki şişle orguyu bi turlu ögrenemedim,tığ ile örüyorum.Aylik fotoğraf çekimi için,pofuduk kuyruklu alt,ve kulakli beresini ördüm,iki tane ilave bere ördüm,Dün de bez pasta yapdim bebeğin hastaneden cikartdiktan sonra masaya koyucamBide çikolatalarini kendim yapicam.Zaten boyle şeylerde beceriğim var hatda yapip satiyorum istek oldukca
O kadarr güzel olmuş kii bayılıyorum el işlerine çok beceriklisin maşallah
Teşekkür ederim arkadasım.gule güle sanada.
Çoookkk teşekkür ederimm
Çook teşekkür ederimm arkadaşım alize puffy iple elle örülen bir model çok basitt
Merhaba , @Cesurumm güzel olmuş elinize sağlık sağ salim giysin bebeginiz inşallah.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Ben böyle güzel öremem ama annem arkadaşından satın almış.
Evde bir sürü örgü hırka yelek var
Bu da beğendiğim modellerden bir tanesi
Yaaa cokkk guzellll
Bende pembe papatyali bir yelek ördüm,hiç hamile değildim ördüğümde,Ama yine oğlum oluyor
Yine de giydirirsin olmaz mı?
Benim bebek de başta kız dediler ciçekli alt almıştım. Sonra erkek oldu. Yine de giydiricem
Bu yinede giydirilir,ben şimdi aticam resim olmaz ya pembe pembe
İki şişi becermiyorum.youtubede bir kanalda tıg ile ögretiyorlardi ordan bakıb yapmisdim.Tığ işi olmasina rağmen yinede yumuşak sert değil.Bu işi cok iyi becerenler beğenmege bilir
Kıızz ne diyorsun çok güzel olmuş. Ben bayıldım.
Sen birazdan gelen yorumları gör
Bebek 2 yaşına doğru kız veya erkek olduğunu algılıyormuş.
1 yaşına girmeden giyer bence bunu
O kadar emek vermişsin bence giydir
Oysa ne hayallerle örmusdum,biyere giderken kendimede örerim ayni giyeriz diyegiydirip resim falan çekerim ama. takintiliyim biraz erkeğe kiz elbisesi giydirmeye
belki gelecekde bi kizim olur
Bunlarda ilk işlerimden,ponpon falan yapamiyorum daha eciş bucus yapmisim.Hediyelik olarak yapmisdim birini bu kışda o daha guzeldi,nohut desenli geçiyor ismi galiba