Bebeklerimize ilmek ilmek emek

@Cesurumm mesajın üstündeki kalem resmine basıp hepsini bir mesajda da yazabilirsin galiba aynı kişiye ard arda yazdığın için yavaşla diyor

1 Beğeni

Bilmiyorum arkadaşım ama dun yazmiştım bugün yine aynı konuya yazınca oyle dedi :face_with_diagonal_mouth:

Bunu bugün ordum gercekten iyimi yoksa degilmi,uzulmem inanın ama doguruuyu soyleyin nasıl olmuş arkadaşlar ,:blush: @Cansu @NURAN @Betuesk @Nergiz13 @Tamella @Cansu.ylmz tanidiklarimi yazdım geri kalanlar da yazsın :upside_down_face: @afrikanın_gelini54 @Funda @İlknur @Hava

11 Beğeni

güzel olmuş beğendim ben ellerine sağlık canm​:smiling_face_with_three_hearts::pray:

2 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım​:heart_eyes:motive etdin

3 Beğeni

Bence güzel olmuş ellerine sağlık bebeğin iyi günlerde giysin inşallah :hugs::hugs::ok_hand::nazar_amulet:

3 Beğeni

Amin amin cok sağol arkadasım :pray::pray::heart_eyes::rose::rose::rose::rose:motive ediyorsunuz beni dahada​:blush:

3 Beğeni

Guzel olmus guzelim

3 Beğeni

Yaaaa coookk guzell bu amaa​:heart_eyes::heart_eyes:saaggg salimmm nasibb olsunnn amiiinnnnnnn​:star_struck::star_struck:cokk begendimm sanki kendim yaptim o derecee​:mending_heart:

2 Beğeni

Aminn tesekkur ederim arkadasım​:heart_eyes::heart_eyes::rose::rose::blush::blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim, arkadaşım :rose: o senin guzelligin :heart_eyes:

1 Beğeni

bu da güzel olmuş ellerine sağlık​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Bunu kaleme benzer şişle yapiyorlar degilmi? Tek şiş?
Güzel olmuş :heart_eyes:

1 Beğeni

Çok minnak ve çok tatlı olmuşş:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ellerine sağlık. Sen baya yapıyosun bu işi ticarete mi döksen​:smile:

2 Beğeni

Evet minnak yaptim :heart_eyes:tesekkur arkadasım​:blush:
Yok ya ticarette şanssizim.satis gitmiyor,şans meselesi.

2 Beğeni

Ellerine sağlık, çok tatlı olmuş :star_struck:

1 Beğeni

Teşekkür arkadaşım :rose:

2 Beğeni

Yaaa ne guzellerr bunlaarrr helal be sizeeee cokk seviniyorummm boyleeee gorunce ben qaliba cok tenbel anneyimm ama yapmayi cok isterim

2 Beğeni

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :smiling_face: Benim elimden hiç gelmez böyle el işi :frowning:

2 Beğeni

Ayneennnnn​:sob:hiç kafa yormadım ama yapmayi cok isterim

1 Beğeni