Bebek kıyafetleri ne zaman alınmalı?

Evet uzmanlar 25 haftadan sonra alınması gerekir demiş

1 Beğeni

@Nergiz13 ne dersin 25 haftamiza geçiyoruz artık Allahın izniyle,7 ayligimiza girdigimizde bebişlerimize kıyafet alalımmı?ben almayı dusunuyorum

2 Beğeni

evet ben birini aldım dur atayım foto​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Annenin haberi varmı :grinning:at bakalım

1 Beğeni

annem benden habersiz gidip almış çoğunu önemli olanları ben de bi tane üst gitim beğendim aldım dayanamadım ben annemden annem benden habersiz alıp saklıyomuş yavaş yavaş:rofl::rofl:

2 Beğeni

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:ha ha ha

2 Beğeni

Guzelmiş canim ,ama sende agustosda doguruacaksın bu kalinlikda .Eylül de (sentyabr ) giydire bilecekmisin sıcak olur bebege ,ben bu kalinlikda lmayi dusunmuyorum aslında ,.Kadife sanki bu oyle goruyorum.kaça aldın ?hangi magaza

2 Beğeni

evet kadife annem bebekler bizim kadar soğuğa dayanklı diyil yeni doğduğu zaman demişri o yüzden böyle kalın aldım biz dayanıklıyız ama onlar üşürmüş 23 manata papışlar da 7 manata

2 Beğeni

Ayakkabilar biraz buyukmu​:grinning:.kucukleride var.annen alanlar nerede​:star_struck:

2 Beğeni

annemin aldıkları kendi evinde o yüzden foto yok görüntükü konuştuğumzda görmüştüm​:smiley::smiley:

1 Beğeni

Can can ,:rofl::rofl:bebegine annen almış senden gizli

2 Beğeni

@Cansu neredesin,:rofl::rofl::rofl:birazdan geldiginde bu sohbeti taşiyicak oteki acdigim konuya​:see_no_evil:neyapalim söhbət açıldı konuştum cansucum​:grin::grin::grin:

2 Beğeni

evet biz sohbete kapılıyoruz Cansu bizi taşıyor :rofl::rofl:

1 Beğeni

:grin::grin::grin::grin::grin:aynen

2 Beğeni

@Cesurumm @Nergiz13 sorun yok. Keyfinize bakın. Ben gördükçe düzeltirim. Artık siz de bana alıştınız :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

4 cü ayda cinsiyeti belli olduğunda özelde kontrole gidiyordum orda cinsiyetini erkek dediler ve aynida erkek oldu oğluşum azar azar aldım kıyafetlerini her ay 3 4 parça ben uzun hemde kısa kollu zıbın aldım en az 10 tane vardır çünkü zibin önemli hastane çıkışı var 6 7 tane 10 lu takım lar daha iyi 5 li de de var Bere eldiven çorap aldım patikleri var bol bol müslin örtü havlu Ağız silme mendilleri var tutumları var bereleri falan 03 ay giyim almıştım ama benim bebeğim gelişimi geriden geldiği icin minik 01 ay bile büyük geliyor bezi falan büyük geliyor yeni doğan bezi bende katlayarak bezliyorumTarağından tut emzigine kadar var hsrseyi ama tabi çok abartıp fazla almadım gerektiği kadar aldım herseyini bebek arabası ve beşiğinide son 2 ay kala almıştık anne yanı beşik tercihim oldu büyüyünce de kullanabilsin diye

1 Beğeni

Genelde uzmanlar 25 haftadan sonra almak gerek diyor :blush:.
Azar azar almak iyi değil bence.cunki fiyatlar gunu gunden kalkiyor mesela bugün baktigim kıyafet yarın bakdigimda goruyorum kalkmiş.onunicin de ben hepsini birden almak gerek diye dusunuyorum.tabiki şahsi fikrim​:slightly_smiling_face:

@Yusifin-annesi

1 Beğeni

Efendim canim