Bebek kıyafetleri ne zaman alınmalı?

Aynen​:smile:takmıyorum takmıyıcam kimsenin yanina birakmiyicam​:smile::wink:

1 Beğeni

Bebek alisverisini kaçıncı haftada yaptınız ben 20. Haftada yaptimmm​:see_no_evil::pregnant_woman:heyecandan

1 Beğeni

ya ne güzell​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:ben yapamıyorum annem doğsun sonra alırız diyor​:zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Benim kayınvalidem çok hevesli birlikte aldık bı kısmını o aldı bı kısmını ben

2 Beğeni

Benimde annem hevesli değil 9. Torunu olduğu için ama benim ilk çocuğum üzücü oluyor malesef

1 Beğeni

Siz çok iyi sabretmişsiniz. Uzmanlar 25. Haftadan sonra başlayın diyor
Ben 13. Haftamda bile arada beğendiklerimi alıyordum. :see_no_evil:

Bende ufak tefek alıyordum o zamanlar

Annem de bana bebek alışverişi yaptığımda bazen söylenir ben gizli gizli alacağımi yine alıyorum.
Kimsenin duygularınızı incitmesine izin vermeyin :heart_hands:

Öle olmalı ama annesi umursamiyinca uzuluyor

benimkinin ilk torunu hevesden değilde kötü birşeyler olmasın diye kendilerince bazı inançları var işte doğdun sonra alalım fln

1 Beğeni

Olabilir bazıları öle oluyor

Evet bende araştırdım 25 haftadan sonra alın diyorlar .7 aylık oluyor .
Ablamın ilk bebeginde sordum dediki 7 aylık almiştik,bide şu var büyük torun olduğundan ilk bebekde.anne tarafı alıyor annemlerde.annemler ablamsız gitmişti​:sweat_smile:bende yeni ogrendim .unutmuşum cocuktum ya.
Dedim abla sen nasıl dayandın dediki ne bileyim vallah annem habersiz gitmiş.:sweat_smile::sweat_smile:
Ama ikinci bebegimde 2hafta kala gitdi ve ondan 2 3 gün sora bebeğin cifti koptu.yani anneye bebeğin arasında olan bağ…ve suyu falan geldi .biraz gec gitseydi hastahâneye doktorlar dedi bebek olecekmiş Allah korusun.
Şuda nasıl oldu.
Ablam ın suyu geliormuş kaynanası iblise soyluyormuş boyle boyle diye.o da demiyormuş ki bebege sara hele bilir Hadı gidelim doktora.
Demiyormuş diye ablam normal zann etmiş.
Ablam boyle bilgili değil bebekler hakda.
Ben təsadüf aradım ablamı.
Benim bebeklerde biraz bilgim var kendimce.shukur.
Anlama sordum nasılsın felan.uyiyim sadəcə ağrım var suyum geliyor yavaş yavaş.derken o an ne diyorsun bebek geliyor desene dedim …başım yani dedi hemen anneme soyledim annemde sinirlendi hemen doktora gittiler gitdigi an ameliyata alinmişti.
Hep diyor ki sənin sayende bebege bişeu olmadı.
Bende diyorum gizir peygamber girmiş içime o vasıtayla yapmişimdir.yoksa kul kimki​:blush:…onuncin ablamın ilk gebeliginde almişlar ben 7 8 ayında alırım allahın uardımıyla inşə Allah .bu yola Allah diye çıktım Allah yardımçı olsun bana və allahına diyla çıkan annelerimize aminn :pray:

1 Beğeni

Arkadaşlar uzmanların dedigine göre bebekler için kıyafet aslında 25 haftada alınmalıymış,sizde boyle dusunuyormusunuz?

1 Beğeni

Ben hep son aylara bırakma taraftarıyım. Genelde de 7. ayda yaparım tüm alışverişleri (eğer erken doğum riskim yoksa). İlk gebeliğimde de öyle yaptım, şimdi de öyle yapacağım

Ben 20. Haftamda başladım

Azerbaycan’da doğuma 20 gün kala bebek alışverişine başlıyorlarmış @Cesurumm 'a son güne bırakma diyoruz. 25. Haftanda başlamayı düşünuyorsan bile çok seviniriz

Bence de son güne bırakmasın tabi ki

1 Beğeni

Annemden ogrendim annem diyor ki ben ablanin ilk bebeginde 7 aylikken alış veriş etdik

1 Beğeni

İlk dönemlerde birşeyler alınması taraftarı değilim 7.aydan itibaren başlanması daha iyi olur :blush:

2 Beğeni