Bebek kıyafetleri ne zaman alınmalı?

Bana niyet düşmüyor diye öncədən almıyorum.bişeyi niyet edince olmuyor bende .onuncin almak istemiyorum.onceden .ama almayıda cook istiyorum hep bakiyorum bebek için lazım olan şeylere internetde…utulemeyi annnem yapacak tabikide​:grin::smiling_face_with_three_hearts:inşallah

1 Beğeni

Ben hastanede bir çok doğum gördüm. Aralarında ağrısız acısız olanı da var. Vücudunu kasma, doktorunun izin verdiği egzersizleri yap. Faydası olur

Çok düşündüm .beceremem diye.9 ayım ın hedere gitmesini istemiyorum.kimse istemez…

1 Beğeni

Hayır. Kendine beceremem deme. Bilinç altına olumlu mesajlar gönder. Etrafımdaki konuşulara bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir diyorum. Ağrısız doğumlarla ilgili video izle.

1 Beğeni

Çok şanslısınız :purple_heart: Benim ailem uzakta ben kaldığım Şehire gelin geldim. Yurtdışındaydım Türkiyeye 2020 de taşındım. Bu yüzden her şeyi tek başıma yapmalıyım. Bu arada önceden alınması taraftarıyım, biz 4 aylık olduk ama daha bir çorap bile almadım :sweat_smile: Bebek Arabamız hazır, onu da halamız aldı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kayın validen falan yakınıňdamı?

Ben bakı da kalıyorum.Annemlerse bizden 2 saat
yol uzaklikda kaliyorlar .bizde gidip gelemiyoruz erkən erken.Ama doğumumu inşallah Annemlerin kaldıgı yani doğub buyuduyum yerdə doguracagım inşallah …doğumdan öncə gidicez diye inşallah .annem utuler bende yiğarım​:smiling_face_with_three_hearts::pray::pray::pray:

1 Beğeni

O stres bende de var. 6. Ayımıza girdik. Bebek arabasını beşiği yeni aldık. İndirimleri takip ediyorum gördükçe hep beraber alışverişimizi tamamlarız

Yakınımda ama eşimle araları açık, çok gidip gelmeyiz

İnşallah :purple_heart: Ben de sürekli indirim kovalıyorum ama elim gitmiyor hiçbirine

1 Beğeni

Bizimde aramız açık .hamilə kaldigimi soyledigimizde təbrik bile etmediler,4 aydır hamileyim bebek nasil sən nasilsin demediler.ve 5 aydır ayrı eve ciktik evlendigimizden sora kavga falan etdilər ayıldım evden…5 aydır bizi arayip sormuyorlar…nə eşime ne bana yazan yok…inan sebebini bilsen,şok olursun niyə boyle yaptiklarini

Mağazaya her girdiğimde kıyafetlere hayran hayran bakıyordum. Karar verdim hangisini beğendiysem alıcam yetti canıma dedim. Bu niyetle kapıdan girdik. Eşime de öyle yap dedim. İki satte 9 zıbın beğenebildik. 1 tulum nasıl 225 lira olabilir ki bir kolsuz zıbına neden 100 lira vereyim

2 Beğeni

Ayyy hepsi bir birinden tatlişş:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:maşâllah,içində gördüm sanki bebişi…
Ama bence hepsini kolsuz almakla hata yapmişsin arkadasım.
Temmuz’da olacaq bebeğin . Yani yüzü soyuğa doğru gidiyor ,səndə orda hər şey paha diyorsun.9 tane kolsuz tuluma ihtiyaç yoktu çünki bebek o daha ustunu btiramaz ki​:smiling_face_with_three_hearts:ve zaten kusmasına karsı yakasına .göğüslük takiyoruz…tabiki bu benim tavsiyemdi…sen kəndin boyle tərcih etmişsin,hepsi çok tatlı canım​:rose:
Şu iki tane yan yana olan varyâ Üzərinde fil ve kirpi olan çok güzel .
Bir tanesini kaça aldın

Hepsi yenidoğan değil. O kirpili olanı 9-12 ay arasında giyecek. Kirpili 40 lira. Aylar sonra 9 ay için almam istersem o fiyata tekrar bulamam dedim.
Ayları karışık. Yenidogan da var 3-6 ay arası da var 6-9 ay da var. Bu alışverişimdeki amaç gönlümden geçenleri almaktı. Orda sadece 1 tanesi 75 lira diğerleri 50 lira bir iki tanesi 35 lira
Arkadaşımin bebeği 4 aylıktı. Zıbın yetiştiremiyorum. Hemen bezinden batıyor demişti. Üşüdügünü görürsem bebeği ona göre giydiririm. Buraya kışın kar yağmıyor. Şehire yağıyor ama buraya gelmiyor. İklimler artık çok bozuldu.

1 Beğeni

75 tl bizdə 6 AZN edir
Yor .iyi fiyat

1 Beğeni

Ama sizin parayla 45 tllikde vsr

İlerde düzelirler belki, takma hiç kafana bebişe odaklan. İnan kimse Bebeğimden daha değerli değil benim için diyorum ben artık. Kim bana 1 adım atarsa ben ona bin adım giderim. Asla kin tutamam hemen affederim ama 4 aydır düşüncelerim tamamen değişti. Artık önce Ailem

1 Beğeni

Nasıl tatlılar :heart_eyes: güle güle giysin inşallah :smiling_face_with_three_hearts: ama evet fiyatlar dehşet pahalı. Geçenlerde A101’e 2 kolsuz zıbın 45.90a gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Annem sabah gitti yine de kalmamıştı. Ne yapsın millet. O fiyata başka bulamayız biliyorlar. Allah yardımcımız olsun :pensive:

2 Beğeni

Eşim beni onların önünde ezsin küçük dusursun istiyorlar ,eşimde yapmiyor diye düşman oldular kavga falan ediyordular hep nişanlı oldugumdân beri.
Ama əl aleke hər kəsə bahane tutup diyorlar ki .hürmetsizler,hürmet etmiyorlar bize…doğruyu soylemiyorlar çünki biliyorlar kavga etdikleri saçma bişey .onuncun başka şey soyluyorlar hər kese…banada gelip ulasiyor soyedikleri onuncin sahada nefret etməyə basliyorum…
Gercekten kötü gəlin değildim degilimde
Ama kəndinə söz verdim bana kim nasıl davraniyorsa bende 5 katibi vereceğım diye çünki hickimse eksik degil kimsədən neyse.
Eşim takmaa hamilesin diyor .sinirleniyor.
Əlimdə degil bilmiyorum neden.kendi kəndinə uzuluyorum sinirleniyorum.aklimdam çıksa artık kurtukurum

Kesinlikle haklı eşiniz. Siz strese girdikçe emin olun bebeğiniz de strese giriyor. Annem hep der ki, takma kızım kafana. Sakin bir hamilelik geçir ki, bebeğin de doğduğunda sakin bir bebek olsun. Şimdi öyle yapıyorum amaaan delidir ne yapsa yeridir diyorum herkes için :smile:

1 Beğeni